Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 19 éves fiú és egy 14 éves lány között lehet valami? Vagy ink hagyjam?
Nem írtad, hogy te melyik fél vagy.
Ha a fiú és kedveled ezt a lányt, akkor azért gondolkozz el rajta hogy ő elég érett-e már, próbáld előtte kicsit jobban megismerni az ő gondolatait. Figyelembe kell venned azt is, hogy szexualitás terén rá még várnod kellene.
Ha a lány vagy akkor megkérdezném, hogy kedvel téged ez a fiú? Az is lehet, hogy egyáltalán nem tekint rád nőként mert idősebb, de olyan 19 éves is van akit ez a korkülönbség nem zavar(bár ez ritka, olyat aki komolyan gondolja nem biztos hogy lehet találni). Vedd figyelembe, hogy neki már másra van szüksége mint neked. Ha ő is szeret téged akkor megpróbálhatjátok, de légy óvatos és légyszíves ne csinálj hülyeséget.
A világon nem csak kedves fiúk vannak akik látják ha érett vagy és hajlandóak várni rád. Vannak akik csak kihasználják a tapasztalatlanságodat. Én sajnos már mindkettő példát megismertem, ezért gondold át alaposan mert nem kedvrontónak írom, hanem mert jót akarok!
szia, nekem 19 éves a barátom (én 15 vagyok) és fél éve együtt vagyunk.
érettebb fajta vagyok, a szülei, meg a barátai is bírnak, tehát most naaaagy rózsaszín köd van, és minden tökéletes.
de azért nem árt vigyázni, nem mindenki ilyen... :(
én szurkolok nektek :)))
jaés mielött leszólnának, még szüz vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!