Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fér bele egy "szexpartnerősdibe? " Vagy ez már nyitott kapcsolat? 18/L
Már egy éve vagyunk együtt. Mikor találkozunk vmikor csak beszélgettünk, fogjuk egymás kezét közben, és váltunk pár puszit.
Viszont kezdem úgy érezni,hogy egyre bensőségesebb a kapcsoltunk. Pl. pénteken is... szex után, beszélgettünk egy fél órácskát szokás szerint, felöltözünk, majd nem az következett,hogy ment mindenki a saját dolgára, hanem
több percen keresztül csak ölelt és úgy beszélgettünk. Közbe megpuszilta a homlokom hajam... :)
Viszont tudja, hogy mással is randizom néha...(randizgatás alatt, nem szexet értek, hanem egy normál ismerkedős randit... eddig nem jöttem össze senkivel; bár egy éve alatt szexeltem 2-3 pasival
Szóval egy éve csak az előbb említett pasival vagyok
"egy éve alatt szexeltem 2-3 pasival "
"egy éve csak az előbb említett pasival vagyok"
Csak én érzek itt ellentmondást?
úgy értettem egy éve csak vele szoktam lenni rendszeresen
Teljesen jogos volt,amit írtál :)
nem akarok megbántani senkit sem! Ezért mindenki szokta tudni, h nem csak ő van. Így nem hűlyítek senkit.
Nem gondolom magam ribancnak, én csak a lehetőségekkel élek... Még senkinek sem mondtam, h bújj az ágyamba!
Nyitott kapcsolat nem létezik. Vagy VAN kapcsolat, vagy NINCS kapcsolat!
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!