Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a legjobb? (lent a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a legjobb? (lent a többi )

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiú (én 16)aki tetszik és nem tudom hogy mit akar. Egy suliba járunk és észrevettem hogy ha meglátott akkor szinte mindig nézett.Egyszer a barátnőmmel elmentünk egy buliba és ő oda hívta hozzám egy -két szót beszéltünk és otthagyott, és nem jött vissza. Se előtte se utána nem beszéltem vele csak ezt a pár szót.De még régebben msn-re is felvett mert egyik barátnőm kérdezte tőle hogy ismer-e és azt mondta hogy igen tudja ki vagyok és utána vett fel msn-re meg a myvipemet is megnézte többször is( a buli után is)!! Mit csináljak ?? Felejtsem el vagy ne??? Miért csinálja ezt? Vagy miért nem kezdeményez? Esetleg nekem kellene de akkor hogy??
2009. aug. 9. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:
hát a barátnőd bátor volt h oda hívta , még szép h nem ment vissza , rendes volt Tőle . Kár h keveset beszéltetek és nem használtad ki jobban a "lehetőséget " de lesz ez még jobb is . A srácnak biztos hogy tetszel , mert néz ( ilyenkor szépen tessék visszanézni és mosolyogni , sőt még oda is mondhatsz neki egy sziát ) , myvipen is többször megnézett , úgyh vannak pozitív jelek. Az h nem kezdeményezett több oka is lehet ad1 félénk és nem tud a helyzettel mit kezdeni plusz még nem szedte össze a bátorságát. ad2 nem adtál olyan érthető jeleket hogy hé Te is tetszel ( sajnos a fiúknak néha nehezen esik le a tantusz =) ad3 azt várja h Te kezdeményezz . Hogy Hogyan ? úgy hogy oda mész hozzá és elkedztek dumálni a kommunikáció fontos =) , egyébként teljesen mind1 mi a kezdő téma , időjárás , nyaralás , haverok stb . A lényeg h beszélgetés közben hagyd kibontakozni , légy érdeklődő ...de ezt MSN - n ugyanúgy meg tudod tenni ( beszélgetést ) , ha már van egy közös téma akkor már az események követik magukat ha így sem lép akkor érdemes továbblépned és másik srácot keresned =) 23/L
2009. aug. 9. 16:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget!!
2009. aug. 9. 16:21
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem is tegyel ugy amit az elso lany irt. de ne eld bele magad mert ha elbuksz akkor az fajni fog. es az nagyon nem lenne jo:) vigyazz a fiukkal:):)
2009. aug. 16. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!