Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vonzódunk a kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vonzódunk a kövér emberekhez?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, semmi bajom a kövér lányokkal, volt már nem egy randim is ilyen lányokkal, de egyszerűen nem tudnék velük szexuális kapcsolatot létesíteni, mert ha nagy a fenekük vagy a hasuk nem kívánom őket.

De ahogy hallom nőismerősöktől, ők ugyanígy vannak a kövér pasikkal.

Szerintetek mi ennek az oka, miért tartjuk kevesebbre a kövéreket, miért nem kívánjuk őket szexuálisan?

2012. okt. 23. 13:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

fogalmam sincs..:/

Én sem tudnék kövér pasival úgy lenni...

Bajom nekem sincs velük de valahogy nem vonzódom hozzájuk.

2012. okt. 23. 13:39
 2/19 anonim ***** válasza:
40%

Média. Sok köze van hozzá, mert pl a TV-ben, csakis modell lányokat mutatnak és illetik őket az "ideál" szóval. Még ha egy embernek semmi baja sincsen a kövérekkel, egy idő után a szennycsatornák miatt kialakul benne, hogy kövér nők= csunyák(nem ideálok).

Persze ez csak 1 variácio, számos más oka is lehet..

2012. okt. 23. 13:40
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ennek nem sok köze van a médiához. Egyszerűen sokak számára nem izgató egy kikerekedett toka és lötyögős has/fenék látványa.
2012. okt. 23. 13:47
 4/19 anonim ***** válasza:
66%
A legtöbb túltáplált,magára semmit nem adó nő Magyarországon van!A mérsékelten kövér /kicsit duci/nővel aránylag jól el lehet lenni,de ha tényleg kövér,egyszerűen undorító is tud lenni,néha még büdösek is az izzadság szagától!
2012. okt. 23. 13:51
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
Mert egészségtelen... Nehogymár azt is a médiára fogjuk, hogy nem tetszenek a zsírhegyek - merthogy a kövér alatt a zsírhegyeket értjük, nem a pár kiló pluszt. Emberek vagyunk, az emberi forma tetszik értelemszerűen, a sok zsír meg eltünteti a vonalakat, és egy konkáv pacává teszi hasonlatossá az embert. Vannak szélsőségek, de azért a módusz a szokványos alkatot részesíti előnyben, apróbb eltérésekkel.
2012. okt. 23. 13:52
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert a kövérség az egyenlő az egészségtelenséggel.A beteg emberekhez nem vonzódunk...Ez olyan mint hogy a barnább bőr az egészségesebbnek hat mint a nagyon fehér sápadt és akárki akármit mond a barnább bőr vonzóbb.
2012. okt. 23. 13:53
 7/19 anonim ***** válasza:
én csak azokhoz vonzódom, a pasi nálam 100 kilónál kezdődik. ez van.
2012. okt. 23. 14:04
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem sem a média tehet erről. Én kisgyerek korom óta mindig is vékony, normál alkatú lányokba voltam szerelmes, tudtam vonzódni testileg. Ráadásul én fiúként elég vékony, alasony is vagyok és emiatt még inkább taszítanak a tőlem nagyobb darab, erős csontozatú, kövér lányok. Nekem a nőiesség a gyengéd, törékeny, vékony alkatban kicsi cicikben és kicsi, de szép formás, kerek popsiban nyílvánul meg, ez vonz leginább és ezt nem lehet szabályozni, miindig is így volt ez nálam. Tévét meg nem is nézek egyébként, a divat sem érdekel, se más véleménye, nekem, aki vonzó az vonzó függetlenül a divattól és az ideáltól.
2012. okt. 23. 14:06
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Azért mert egészségtelenek. Nekem is csak a vékony lányok tetszenek. És rajtam sincs zsír.
2012. okt. 23. 14:07
 10/19 anonim ***** válasza:

100 kiló izom oké

100 kiló zsír az fúj,főleg ha egy kis töpszli a faszi...

2012. okt. 23. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!