Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszem a barátomnak?
Igen a barátod egy bunkó paraszt, az a baj hogy az enyém is ilyen, de már próbálok nem tudomást venni róla, leszarom mit mond..
az a baj az ilyen kritikákkal hogy igen alá tudja ásni az ember önbizalmát ami baj, de nem csoda, és úgy gondolom hogy a barátodnak is komoly önértékelési problémái vannak mert téged kritizál. Vagy magáról tereli el a figyelmet ezzel, vagy túl jó nőnek tart és ezzel tart szint alatt tegyük fel nehogy elhagyd vagy ilyesmi vagy sokat képzelj magadról. Sok oka lehet, de egy biztos, nála is gondok vannak.
Vagy megpróbálod meg se hallani amiket mond és egy idő után feladja ha látja süket fülekre talál a dolog, vagy kezd te is kritizálni őt hátha észreveszi magát, vagy szakíts.
26/l
1 év után már itt tart? Hát, szerintem nem szeret téged. Ez bunkóság a részéről.
Az én párom folyamatosan dicsér... Még nem vagyunk együtt 1 éve, de neki tetszem úgy, ahogy vagyok. Ilyet még figyelmeztetésből sem mondunk a másiknak... Engem a családom szekált folyton az alakom miatt, évekbe telt, mire leszoktattam őket róla. Pedig hidd el, nem változtam meg drasztikusan.
Vagy vágj vissza neki, hogy észrevegye magát, vagy add ki az útját.
De ezt ne tűrd!
26/L
Az kemény.
Hát nem kertel az tuti, megmondja amit gondol.
De tény, hogy bunkó de nagyon.
Kíváncsi vagyok vajon ő hányszor nézett már magára illetve magába..mert kizárt h ő tökéletes...
Te meg :) 170/48 hát ha neked vastag a karod vagy combod vagy nem lapos a hasad az elég érdekes lenne..
(max narancsbőröd lehet de nem hiszem h neked az lenne)
- Nem is lehet vele rendesen beszélni, megbeszélni a dolgokat mert a sajátját fújja és még ha meg is hallgat akkor is le se sz@rja , egyik fülén be a másikon ki.
- Túl sokra tartja magát, túl sokra!
Gyakorlatilag egy modell alkat vagy, megnézném én azt hogy ő hogy néz ki hozzád képest.
Végezetül pedig: kezdj el filózni a kapcsolatodon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!