Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért idegesít ennyire? (lent bővebben)
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok! Nincsen barátnőm soha nem is volt! Smárolni már smároltam de azt is csak felelsz vagy merszezés közben! Ha már csak meglátok az úton egy párt már az is idegesít szerintetek ez mért lehet.
Nagyon jól tudom manipulálni az embereket jelenleg egy haveromnak sincs nője az én hatásomra. De ha már kavarnak is egy lánnyal már az is úgy fel tud idegesíteni h. nem is szólok hozzá egy hétig ez mért lehet???
MÉrt lenne szánalmas. Sztem meg te vagy a szánalmas h. ilyen f@szfej és barádnőd is van, már ha van
2009. aug. 9. 02:16
3/15 anonim válasza:
nos a kérdés az hogy azért nem akarod h a haverod kavarjon valakivel, mert neked nincs senkid? esetleg más oka van? amugy énis így voltam vele mielőtt lett volna bnőm.. minden rosszat elmondtam a párokról.. pedíg nem.. :)
2009. aug. 9. 02:27
4/15 anonim válasza:
az amugy miért baj ha valakinek van barátnője?
2009. aug. 9. 02:28
5/15 A kérdező kommentje:
Mer nekem meg nincs!
2009. aug. 9. 02:35
6/15 anonim válasza:
hát arról más nem tehet.... :) sok sikert :P
19/F
2009. aug. 9. 02:55
7/15 anonim válasza:
Mekkora egy tipikus g*ci vagy te.
Ez olyan, hogy ha valakinek mondjuk BMW-je van akkor te azt tönkreteszed meg kib*szol a tulajdonosával mert neked meg nincs?
Az ilyen embereket, mint te jól el kéne kalapálni
2009. aug. 9. 04:01
8/15 anonim válasza:
Istenem, te nagyon hüly e gyerek vagy, de komolyan!
Kívánom, hogy sose legyen barátnőd
2009. aug. 9. 05:22
9/15 anonim válasza:
Ekkora bunkó embert mint te, hát nem sokat ismerek szerencsére! Miért fáj az neked ha másnak jó??? Szerintem sürgősen menj el orvoshoz, mert ez csak rosszabb lesz...
2009. aug. 9. 08:48
10/15 anonim válasza:
Már megbocsáss de te egy irigy facfej vagy... Most mér vagy irigy ha a másiknak jó? Nem irigykedni kell és manipulálni az embereket hanem TENNI kell. És csinálni valamit, hogy jó legyen..Ha igy folytatod idővel még egy barátod se marad, egyedül leszel az életben, és akkor megtudod mit jelentettek a haverok akiket elveszitettel emiatt, hogy " manipuláltad" ézzel tacsra téve az ők életüket is. Most nem azért nyugodtan le is pontozhatsz de ez igy van... Nem szabad igy élni. 20/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!