Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnál, ha meglátnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnál, ha meglátnál két lány csókolózni? És ha két fiút?

Figyelt kérdés
Van különbség? Vagy mindkettőt elfogadod? Vagy egyiket sem?
2012. okt. 22. 21:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Biszexuális egyébként, de nem a nemem miatt szeretett belém. Magamban én is parázok hogy mi lesz, de ő mellettem van már elég régóta, annak ellenére is hogy tudja ezt rólam. Sőt, sokkal többet veszekedtünk amíg nem tudta, mert nem értette hogy miért nem reagálok úgy a dolgokra, mint ő. Nőként. Azt hitte, ezért nem szeretem. De aztán benyögtem neki, mi van és akkor sokmindent megértett. Azóta is szeret és velem van (évek óta).
2012. okt. 22. 21:39
 12/19 A kérdező kommentje:
Amúgy én is biszex vagyok, de csak férfiként tudom elképzelni magam mindkét nemmel. Szar ügy. :(
2012. okt. 22. 21:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Akkor ez még a "sima" melegségnél is nehezebb helyzet lehet. Kitartást kívánok a férfivé alakulásodhoz és sok boldogságot a barátnőddel!
2012. okt. 22. 21:46
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi :) A legnehezebb a család amúgy. Környezet, baráti társaság is elfogadta, egyedül a családom nagyon elutasító velem.
2012. okt. 22. 21:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Engem egyik sem zavarna...Nem tudom minek foglalkoznak ennyire mással az emberek...Ha nektek ez a jó?! Nekik nem tök mindegy?... Remélem hamarosan már te is jobban fogod érezni magad emiatt, ha más nem, a kezelések után. Én az öltözködésemben vagyok más, engem is megbámulnak az emberek. Én ilyenkor rájuk vigyorgok, aztán nem bámulnak :) Sok kitartást!
2012. okt. 22. 23:07
 16/19 anonim ***** válasza:
azt hinném az egyik rocker v ilyesmi. szóval különböző neműek, csak mindkettő lánynak v mindkettő fiúnak néz ki. ezt gondolnám
2012. okt. 24. 03:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar. Szerintem mindenkinek a magánügye, hogy milyen nemű emberhez vonzódik.
2012. okt. 25. 22:05
 18/19 Lencsilány14 válasza:

Énis be szállnék..:)

lány 15

2012. okt. 26. 16:32
 19/19 anonim ***** válasza:
a szememre fognám, h rossz a szemem, rosszul látom, biztos az egyik fiú, csak lánynak néz ki, vagy ilyesmi
2012. okt. 26. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!