Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a probléma?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom hogy a 13-14-15-16-17-18 éves lányoknak általában komoly kapcsolatuk és komoly barátjuk van...!

Én 15 éves vagyok és nem akarok komoly kapcsolatot vagyis pontosabban semmilyet,a bulikban elszorakozgatok az idösebb fiukkal de járni nem akarok velük ,vagyis ilyen egyszer élünk kicsit ezzel kicsit azzal tipus vagyok baj ez??

2009. aug. 8. 23:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nem fekszem le velük!!meddig számit flört nek? csok?
2009. aug. 9. 21:43
 12/16 anonim ***** válasza:

sziia:)

én az vagyok akit megkértél h válaszoljak.az a kérdező voltam aki a 2 srácba vagyok szerelmeseskérdést tette fel.

na hát..ez érdekes..lehet h még nem értél meg egy komolyabb kapcsolatra,vagy félsz belelépni egybe,talán már csalódtál és ezért,vagy a környezetedben sok szakítást csalódást tapasztaltál.Nem lehet h ezek közül valamelyik itt a gond?Vagy egyszerűen csak a srácokkal van hiba:D Talán eddig még nem találkoztál olyannal akinél azt érezted hogy ő több mint egy olyan srác akivel csak kicsit kavarni szeretnél.:):)

Ha gondolod írd meg az msn címed erre az e-mail-re: meni94@freemail.hu persze csak ha akarod,csak olyan jófejnek tűnsz hogy gondoltam felveszlek:):)igaz most nem leszek itthon de majd utána beszélhetünk:)

remélem segítettem kicsit,vagy nemtom:D

na sziia:)

2009. aug. 10. 14:24
 13/16 A kérdező kommentje:

igen segitettél nagyon sokat...:)De ugy látszik megoldodott a kérdés,mert találtam egy olyan fiút akire már nem igy tekintek...

szoval gyorsan megoldodott!NAgyon kösszönöm mindenkinek föleg neked utolsó válaszoló:)

2009. aug. 10. 16:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Nos én pont olyan vagyok,akinek komoly kapcsolata van 17 évesen (2 éves kapcsolat) Meg van ennek is a jó és rossz oldala,ugyanúgy,mint a Te életednek.Én nem ítéllek el Téged,mert amíg nem találsz magadnak megfelelő embert,addig tényleg nincs más dolgod,mint élvezni az életet
2009. aug. 19. 23:25
 15/16 anonim ***** válasza:

élvezni az életet.De arra viyázz,h határon belül maradj mindig,h ne legyenek rólad rossz véleménnyel.Aztán majd ha eljön az idő,Te is megtalálod aadnak azt,akinél érdemes letelepedni.Nincs veled semmi baj.

előző voltam,bocsi,csak véletlenül elküldtem idő előtt a kommentet :)

17/L

2009. aug. 19. 23:27
 16/16 anonim ***** válasza:
amig nem nyomulsz rá más pasijára és nem fekszel össze mindenkivel,nem kelleted magad,nem vonaglasz mint egx repedtsarkú a rákóczitéren akkor nem vagy ribanc!!tudd hogy hol a határ,tartsd tiszteletben ha a srácnak van bnője,(pláne ha ott van,mert már velem is volt ien h ugy nyomultak rá,az undorító rühes k.urva)te élvezd életet és majd később mikor megérsz már igényelni fogod azt a biztos pontot h egy valaki legyen akiben bízol akivel éjjel összebujsz stb..kinek mikor jön el ez az idő,addig vigyázz magadra :) 21/l
2009. aug. 19. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!