Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a megfelelő ajándék 2 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megfelelő ajándék 2 éves kapcsolatra?

Figyelt kérdés

A barátom 18 éves.Én 16 éves lány. Ma vagyunk 2 éve együtt.Megbeszéltük,hogy nem adunk egymásnak semmit,meg szeretném valamivel meglepni. Már adtam neki fényképes cuccokat.

Valami ötlet?Ami itthon és gyorsan meg lehet csinálni?Nagyon fontos lenne!:(

2009. aug. 8. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Valami vacsi, vagy hát nem tudom arra már nem tudom mennyi idöd van..de elökapod a legszexibb fehérnemüned+ a tánctudásod és lenyomsz neki egy sztriptízt :D esetleg bekötöd a szemét és játszol vele.. légy vadmacsek.:D legjobb.. Sok sikert és Gratula a 2 évhez!!!
2009. aug. 8. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Süss tortát, valami ajándékot vegyél, neki majd egy romantikus este
2009. aug. 8. 20:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket!Majd bevetem magam:D

Most a versíráson gondolkozom.

Jöhetnek még az ötletek!!:D

2009. aug. 8. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Tudsz rajzolnI?

Én Teddy macit szoktam neki "csakugy" is. Örülni szokott neki.. legutobb elökapott egy képkeretet és beletette.. tök édi volt :)

2009. aug. 8. 20:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tok sajna rajzolni:(
2009. aug. 8. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:

sztem konkrét ajándék helyett szervezz neki 1 komplett programot(ami egész napra szól) reggeltől estig legyetek 1ütt

csinálj neki fini reggelit aztán elmehettek moziba

aztán piknikezni

aztán hazamentek ebádelni

este 1 romantikus tóparti séta

aztán 1fini vacsival megetetheted

és a romantikus éjszaka:P

vmi szexi fehérneművel is meglepheted:) és ne felejtsd el elmondani h mennyire szereted:P!

2009. aug. 9. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!