Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú azt mondja, hogy semmi kedve, sem ideje barátnőre, akkor ezzel csak le akár rázni?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, de úgy látszik semmi esélyem sincs. Talán a korkülönbség is gond lehet..2év. Vagy csak szimplán nem.
15/l
2012. okt. 21. 10:26
1/15 anonim válasza:
Vagy télleg nem akar barátnőt,vagy le akar rázni mindenkit. Nem a korkülönbséggel van a baj,hanem mással
2/15 anonim válasza:
nem érdekled. Ha igen, akkor ő szaladna utánad. Nyugodj meg és keress olyan embert, aki jól bánna veled.
3/15 anonim válasza:
Vagy nem akar téged, vagy hü lye! Szerintem a második.
4/15 anonim válasza:
Nem, ez azt jelenti, h semmi kedve, sem ideje barátnőre. Ez csak nálatok lányoknál jelenti azt, h csúnya a fiú.
5/15 anonim válasza:
Én ezt eddig csak egyetlen lánynak mondtam,és ő tetszett nekem.;) Egyszerűen tudtam,h ezzel rögtön felkeltem az érdeklődését...
6/15 A kérdező kommentje:
De akkor most, hagyjam inkább?? Olyan rossz, mikor látom a suliban.
2012. okt. 21. 10:44
7/15 anonim válasza:
egyértelmű hogy le akar rázni.
ez nagyon kamu szöveg.
az embernek arra van ideje amire akarja, hogy legyen.
8/15 anonim válasza:
Valószínűleg igen, de ha nem is csak lerázó szöveg, hanem így van tényleg, a te szempontodból mindegy, mert úgyse akar semmit tőled. Ha nagyon kellenél neki, akkor lépne valamit szerintem...
9/15 anonim válasza:
Azt jelenti amit mond. Miért olyan hihetetlen, hogy nincs ideje nőre, azért vannak fontosabb dolgok is.
10/15 anonim válasza:
Még mielőtt összejöttünk a volt barátommal, megmondta, hogy neki nincs ideje barátnőre(ami voltaképp igaz is volt, mert pár hónap után ezért szakítottunk), szóval lehet nem akar lerázni csak tényleg nincs ideje.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!