Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinál ez a lány velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinál ez a lány velem?

Figyelt kérdés
Röviden: szerelmes vagyok belé, már találkozgatunk egy ideje. Legutóbb kicsit komolyabb vizekre vittem a beszélgetést és még kicsit várni akar, de járna velem. Viszont nagyon flegmatikus beállítottságú, és mindig kezdeményeznem kell nála. Most az történt, hogy megbeszéltük múltkor a találkozót erre a hétvégére (egész héten erre vártam), és pénteken (amikor meg szoktuk beszélni a részleteket) nem jött fel facebook-ra. Késő estig vártam rá, de nem írt vissza. Másnap délután közepén írt. Olyan volt, mintha elfelejtette volna az egészet. Nem tudtam vele normálisan beszélni, mert mindenre egyszavas és idegesítő válaszokat adott pl. amikor mérgesen odaírtam valamire, hogy "hát kösz", akkor arra azt írta, hogy "szívesen", meg ilyenek, direkt mintha fel akarna húzni. Most ennek a lánynak mi a célja? Meggondolta magát és így utasít vissza? Miért szórakozik velem? Utálom, amikor nem lehet őszintének lenni!
2012. okt. 21. 02:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Húz téged, hogy mikor beadja a derekát, akkor rávetődj, mint a hiéna a húsira. Vagy csak tesztel, vagy ilyen a személyisége.
2012. okt. 21. 02:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem, sajnos, hogy kettőtök közül csak te vagy szerelmes. De azért ne add fel.
2012. okt. 21. 03:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Én pont akkor vagyok ilyen mikor érdekel egy srác, de csak pont annyira, hogy akkor kelljen amikor nagyon megszorulok érzelmileg vagyok szexuálisan.. egyébként meg inkább idegesít, de nem akarom elküldeni konkrétan, ez elég undok tulajdonság, de nem lehet mindenki tökéletes.
2012. okt. 21. 04:06
 4/9 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Őszintén? Nem meri megmondani, hogy nem kellesz neki. Vannak akik csak ígérgetnek aztán amikor sor kerülne a talira meggondolják magukat.
2012. okt. 21. 04:15
 5/9 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Lelki szemetesláda effektus.
2012. okt. 21. 04:16
 6/9 anonim ***** válasza:
11%
Ne akard megérteni a nőket, még ők maguk sem tudják mit akarnak. Hidd el ha zt mondanád hűzz a pics*ba és hagy engem békén, sírva szaladna hozzád hogy most ezt miért csinálod, meg hogy ő nem ezt érdemli és miért "játszol TE" vele? Érted? TE vele! H*lyék a nők. Ilyenkor az elején sz*rakodnak aztán meg később elvárják, hogy mindent beszéljetek meg. Ezt miért nem lehet már az elejétől így csinálni? Esküszöm, ha tehetném inkább homi lennék. Gondoljatok csak bele. A legtöbb időt a haverjaitokkal töltitek. A csajok csak d*gni kellenek. De heteronak születtem és a nők vonzanak. Megpróbálok ezzel az átokal együtt élni...
2012. okt. 21. 05:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Jaja...lapát a csaj. :) Az ilyen játszmákból sosem lesz normális kapcsolat.
2012. okt. 21. 10:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát... mostmár kiderült...
2012. okt. 22. 23:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Elég hülye, én utálom az ilyen "flegmatikus" csjokat.
2012. dec. 1. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!