Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet baba?
Figyelt kérdés
Par napja voltunk együtt a párommal, meg nem akartunk úgy igazán lefeküdni mert én elég szűk vagyok és még fájna eléggé az o mérete miatt, olyan 1 percre hogy kipróbálja mégis mennyire fér be illetve mennyire fáj nekem betette. A makkja épp hogy bennem volt, nem volt normálisan felállva sem, nem ment el, szerinte előváladék sem volt. Tudom hogy így szinte lehetetlen teherbe esni de a biztonság kedvéért . Mi a véleményetek?2012. okt. 20. 23:23
4/8 A kérdező kommentje:
Tényleg elnézést hogy ennyiszer kiírom csak kicsit be vagyok pánikolva és eddig nem nagyon kaptam rá válaszokat, véleményeket.Tényleg bocsi ^^
2012. okt. 20. 23:27
5/8 anonim válasza:
Az a véleményünk hogy gyerekeknek nem kéne sexelni mert csak egy 9 éves tud ilyen baromságokat kérdezni. Ha még szűz vagy akkor nem tud beléd menni a sperma de itt szó sem volt ilyenről.
6/8 anonim válasza:
nekem aza véleményem hogy rólam nevezd el
7/8 anonim válasza:
nagyon kicsi az esély ugyhogy szinte fel sem állt még neki rendesen és épp csak a makkja volt bent 1 percig.
8/8 anonim válasza:
Komolyan nem értem, hogy lehet valaki ennyire gyökér: te is, a pasid is.
Semmi értelme nincs kicsit ba.szni. Akkor már csináljátok rendesen, óvszerrel. Igen, az első valószínűleg fájni fog. De arra hiába vársz, hogy tágulj. Mi az, hogy még fájna? Később mivel lesz jobb?
Mi az, hogy nem volt normálisan felállva? Akkor minek meg hogy akarja betenni? Jó, hogy nem sikerül, ha nem merev.
Áhhhh... Mindegy is.
Terhes egyébként ennyitől nem leszel.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!