Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig - mindig - mindig a lányok ragaszkodnak jobban a pasihoz?
Pont írni akartam, hogy általában fordítva tapasztalom.
De már látom, hogy megelőztetek. Épp elegen.
Jaaa igen, igen...el is felejtettem, hogy ez az az oldal, ahol mindig a kérdező a hülye, biztos ő rontott el valamit, ő csinálja rosszul a dolgait. :)
Aki ezen túllépett, az írjon már valami értelmes választ, legyen szíves! :)
Nincsenek önértékelési gondjaim, csak érző, emberi lény vagyok, aki szeretetre/szerelemre vágyik, meg egy kis gyengédségre. Erre eddigi tapasztalataim alapján az általam közelebbről megismert férfiak egész egyszerűen képtelenek. Nem mondanám, hogy tapasztalatlan vagyok. És kislánynak se nagyon számítok már a 23 évemmel (nagyanyámnak ilyen idős korában már 5 éves gyereke volt), meg értelmileg sem mondanám magam "csitrinek". :)
Senki se írta, hogy hülye vagy. Csak nyilvánvalóan nem jól csinálsz valamit. Látod, sokunknak épp ellentétesek a tapasztalatai.
Ti odabújnátok hozzá, ti mentek utána, ti mentek oda, ha gépezik?
Nem vagytok elég önállóak, nincs elég "tartásotok" ahhoz, hogy értékesek, vonzóak legyetek a férfi számára, és ő kezdjen el ragaszkodni. Nem mintha az ő egyoldalú ragaszkodása lenne a cél. Az én célom sosem az, hogy férfiakat bolondítsak.
De határozott, önálló, független vagyok, sosem voltam kapcsolatoktól függő, érzelgős, vagy "bújós", és rengeteg férfi ragaszkodott már hozzám. Mindig ők ragaszkodtak jobban.
Nem rámanipuláltam őket erre, hisz aki manipulál, játszadozik, hogy a másiknak szüksége legyen rá- az sem "független" igazán.
Én alaphelyzetben az vagyok. Én is nagyon meg tudok szeretni valakit, de akkor is megmarad a tartásom. Tűzbe mennék azért, aki fontos, de ennyi erővel akár el is tudnám engedni, ha menni akarna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!