Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom részegen jött haza a horgászatból! SOS! Mit tegyek vele, nagyon kivan!?
Sose fordult elő ilyen amióta együtt élünk...
Ma a haverjaival elmentek horgászni...Nekem sose tetszettek azok akikkel barátkozik,szerintem ők vitték bele az ivászatba,ők is hulla részegek voltak..
De most félek,hogy valami baja lesz,mert nincs jól ....hányt azt se tudja hol van...hideg vízzel lefürdettem,a zuhanyzóban...
most itt ül de nem tud nagyaon magáról se,beszél össze vissza,hogy 190 kg-os halat fogott...egyébként szenvedélyes horgász
persze szeretem és szeretnék mellette állni,ahogy ismerem elégé lelkiismeretes...mit csináljak?
nem volt még dolgom ennyire részeg emberrel
én 22/N és ő 22/F
Szeretni fog minden folyadékot. Hideg gyümölcsleves, csontleves kitűnő ilyenkor. Savanyú káposzta, kovászos uborka, jó lenne valami sós kaja.
Aki ritkán iszik, az nem mindig lesz másnapos, de biztosan szomjas lesz.
Jó csaj vagy, hogy már főznél neki, biztos szégyellni fogja magát. :)
Alszik mint egy kisgyerek...
Csak nézzem, az össze vissza álló haját, a kicsit borostás arcát,a kifolyó nyál csóvát az arcán!
le is fényképeztem! Édes!:)
A kaja meg lesz neki reggel:)
milyen aranyos vagy :)
én utálom ha iszik a párom (kötsög olyankor), szóval és bunkó módon még rá is teszek neki egy lapáttal a másnaposságára :)
ha esetleg felébredne adj neki akkor enni, egy sima szendvicset és itasd meg sok ásványvízzel, vagy multivitaminos pezsgőtablettával. nekem ezek váltak be másnaposan. na meg a húsleves :)
Bocsi, most keveredtem ide a horgászat témából. :) Nos? Mi lett a vége? Másnapos volt? Megdorgáltad? (Remélem, nem :)
Hogy is volt az az óriási hal, amit állítólag fogott? :) Egyébként így visszaolvasva, aranyos volt, ahogy aggódtál érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!