Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esély rá, hogy gondol még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély rá, hogy gondol még rám?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja ismerkedtem egy lánnyal, egész jó viszony alakult ki köztünk, viszont nem lett belőle párkapcsolat.

Nekem azóta nem volt barátnőm, neki viszont van egy távkapcsolata és úgy gondolom, hogy nem igazán szerelmes.

Azóta nem is igazán beszéltünk, csak amikor ő keresett engem. Mit gondoltok, érdemes lenne feleleveníteni a régi dolgot köztünk?

2012. okt. 20. 16:30
 1/6 Thor42 válasza:
Szerintem érdemes lenne... az elmondottak alapján biztosan van még esélyed,bár nem tudom hogy mi volt úgy igazándiból kettőtök között.
2012. okt. 20. 16:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag minden, ami egy párkapcsolatban.
2012. okt. 20. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
miért nem lett belőle semmi ?
2012. okt. 22. 16:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Az elején nem vettem túl komolyan a dolgot, gondolom megelégelte. Egy srác már nagyon régóta fűzte, még akkor is amikor velem volt a csaj, így vele jött össze.
2012. okt. 22. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyílván azért jár vele, mert szerelmes. Honnan tudod, hogy nem az? Homlokára van írva? Nem te vagy neki az ideálja és nem is leszel. Azzal a sráccal fog maradni egy jó darabig. Rosszabb esetben egész élete végéig. Nem hiszem, hogy rád gondol az a lány. Szerintem csak egy barátjaként tekkint rád.
2012. okt. 22. 17:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Neked mi bajod van?
2012. okt. 22. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!