Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi ez? Segítség! Keressem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi ez? Segítség! Keressem meg?

Figyelt kérdés

szóval. az a lényeg, hogy nekem még úgy 1-2 éve nagyon bejött egy srác. oké, találkoztunk, volt ez-az, de nem alakult ki rendes kapcsolat... bele is törődtem, hogy ez így nem lesz jó, én mondtam, hogy hagyjuk ezt. azóta persze jött más, de nem volt az igazi, jelenleg párom nincs.

mostanában csak úgy eszembejut, hogy "na mi lehet vele?" . egyre többször gondolok rá, és igencsak érdekesen érzek... úgy érzem, hogy hiányzik, meg hogy más nem is kellene nekem stb. nem is értem magamat...

szerintetek hívjam fel, vagy sms-t írjak neki, hogy fussunk össze? :S vagy e-mail? egyáltalán mit írjak neki?

esetleg hagyjam a francba, "majd talán találok valakit" alapon?

19/L

2009. aug. 8. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
sztem írj neki e-mailt írd meg neki hogy találkozzatok és mond el neki hogy nagyon sokat gondolsz rá stb... :)
2009. aug. 8. 11:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Irj neki egy emailt, hogy mi van Vele, amióta nem találkoztatok, hogyan alakult az élete. Aztán ha válaszol, akkor abból ugyis megtudod, hogy pl. van barátnője. Vagy esetleg nincs neki sem párja és írja, hogy gondol Rád, na akkor lehetne felvetni egy találkozás lehetőségét. Ha pedig van barátnője, akkor felejtsd el és ismerkedj másokkal.
2009. aug. 8. 11:42
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!
2009. aug. 8. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!