Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is számít a név?
Nektek is számít a pasi/ csaj neve ?
Nem tudom miért de nekem számít hogy hogy hívják azt a fiút aki tetszik pl. nem járnék olyannal akinek nem tetszik a neve,nem tudom miért van ez így.
16/l
köszi a válaszokat
az én volt barátomat Barnabásnak hívták és nem szólítottam a nevén mert ezt valahogy én még becézni sem tudtam úgy nem tetszett.. :/
Hát Bélám látod milyenek ezek a mai fiatalok... lefordultam a székről mikor megláttam a kommentedet.XD Akár hányszor bemutatkoztam egy csajnak mindig azt mondták, hogy tetszik a nevem.
Roland/24
Nekem egyáltalán nem számít. Ha neki nincs baja vele, akkor nekem sincs. Ha kiköti, hogy csak egy bizonyos módon hívhatom, akkor úgy hívom. Ha neki nem tetszik a neve, akkor kitalálok egy becenevet. Ennyi.
Amúgy pont ma beszéltem a nevemről valakivel. Megkérdezte, hogy hogy szeretem, ha hívnak. Azt mondtam, mindegy. Ő viszont nem tudott dönteni, mert ha nem becéz, akkor állítólag túl komoly a nevem, a becézése viszont nem tetszik neki.
Eddig egy barátomnak sem volt olyan neve, amiért annyira odalettem volna, de végül megszerettem ezeket a neveket, mert később már tudtam hozzájuk arcokat, emlékeket kapcsolni, ezek az emlékek pedig nagyon kellemesek voltak.
Van valami feelingje, ha a barátodnak jól csengő keresztneve, vagy valami jópofa beceneve van (nem cicus, nyuszóka, bubuka meg hasonlók) amit a barátai akasztottak rá, vagy vezetéknévből jött, vagy akármi.
De volt olyan srác, akit LACINAK hívtak, és minden egyes ember, akinek elmondtam, hogy az ő neve Laci, az később kérdezte tőlem, hogy ez nem full idióta név ez a Laci, mondom de, dehát most mit csináljak, ha így hívják? :D
Szóval ha jól csengő neve van, akkor örülök, ha meg idétlen, akkor ez van. Egy név miatt én nem fogok senkit elutasítani. Becenevet kb mindenkinek ki lehet találni. :P
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!