Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14éves fiú vagyok, és volt 10hónapos facebook kapcsolatom, komolynak tűnt, mert végtelenül szeretjük egymást még mindig. De most megismertem egy lányt aki tényleg nagyon tetszik. úgy érzem mind kettőt szerettem. és nem tudok dönteni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 17:42
11/21 A kérdező kommentje:
hát de nem lehet mind2őt,mert a 10 hónapos kapcsolatom komolya volt úgy komolya h igazi úgy gondoltuk egymásrólxd és ha találkozunk kicsit nehéz lenne a szemébe néznem
2012. okt. 19. 17:58
12/21 A kérdező kommentje:
jó is lenne ha mind2 megtartanám :)
2012. okt. 19. 18:04
13/21 anonim válasza:
bezzeg régen irc-s kapcsolatok voltak
14/21 A kérdező kommentje:
irc?
2012. okt. 19. 18:12
15/21 anonim válasza:
Hű öcsi de jót nevettem most :D
FB kapcsolat... egy városban életek legalább vagy az ország két csücskében?
Ha egy városban, akkor hagyd a francba az internetet, lehet menni együtt forró csokizni, korizni stb
Az hogy valakinél kinn van hogy 10 hónapja kapcsolatban... aztán a csetelésen kívül nem csináltok semmit nem jelent semmit.
Tessék felkelni a gép elől és személyesen csajozni, mert ha így haladsz szűzen fogsz meghalni.
16/21 A kérdező kommentje:
sde még mindig nem tudom mit csináljak,azon kívül h tartsam meg mind2
2012. okt. 19. 18:23
17/21 anonim válasza:
Jaj te gyerek... egy kapcsolat nem itt kezdődik.
18/21 anonim válasza:
Szabad tudnom, hogy mit takar az, hogy "fb kapcsolat"? Mert nem nagyon vágom, hogy ezt miért nevezitek kapcsolatnak ha még nem is nagyon találkoztatok..
Ám, hogy hasznosat is írjak, szerintem szakíts a "barátnőddel" és randizz a másik lánnyal.
15/L
19/21 anonim válasza:
Végre egy pozitívum dec 21-én: Tippelj! :)
20/21 anonim válasza:
10 hónapos facebook kapcsolat? ez olyan cucc mint régen a tamagotchi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!