Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem találkoztok minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem találkoztok minden nap, mennyit beszéltek nap közben? (telefon, msn, stb)

Figyelt kérdés
Tizenkilenc évesek vagyunk, de kezdem azt gondolni, hogy max a második-harmadik helyen vagyok nála. Ha hazaér a suliból, nem ad életjelet, előbb megy át a haverjaihoz, minthogy hagyjon nekem egy üzenetet legalább msn-en, hogy ha bejelentkezem, lássam, hogy eszébe jutottam. Buta vagyok, amiért rosszul esik? Igazából sosem tudom, mennyit várhatok el, és mikortól várok túl sokat.. De mindjárt 8 óra van, és még mindig a haverjaival van (mástól tudom), ma még nem is beszéltünk... Ha beszélünk, az is kábé 5 perc telefonon, és hetente kétszer, ha találkozunk, már nagy szám.
2012. okt. 18. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor miért vagy vele?
2012. okt. 18. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem akarja elhanyagolni a haverjait,ez érthető. Ha meg mindig ezt csinálja,akkor magasról leszarja a fejed,esetleg azt várja hogy te keresd őt,próbáld meg :)
2012. okt. 18. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
a pasimmal minden nap irok kb 3-4 órát interneten, szoktunk néha néha csörgetni egymásra. csak annyi hogy ő dolgozik reggeltől délutánig szoval azért van kevesebb beszéd. de amugy egy héten egyszer látom 19/L
2012. okt. 18. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ezt akk csináltam, amikor nem vtam szerelmes valakibe és inkább a haverokkal voltam. Bocsi!
2012. okt. 18. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem meg a barátnőm nem keres... Most végzős ,állítólag sokat tanul . Mikor én voltam végzős mindíg találtam rá időt hogy találkozzak vele, sőt sms-t is írtam neki . Most meg rám sem hederít egész héten,ha meg igen akkor is váltunk két szót mondjuk facebookon aztán lelép aludni vagy épp segíteni az anyjának. Minden hétvégén (valamikor nem) találkozunk ,ettől még szeretjük egymást. De őszintén veled érzek mert én is úgy érzem szarnak a fejemre :D
2012. okt. 18. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!