Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beavassam vagy legyen "meglepe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beavassam vagy legyen "meglepetés"?

Figyelt kérdés

3,5 éve vagyunk együtt, eddig mindig óvszerrel védekeztünk.Tisztelem benne,hogy soha, egyetlen rossz szava nem volt ellene, pedig tudom, hogy sokkal jobb is lehetne.

Szeretnék tablettát szedni,a következő hetekben készülök dokihoz. Úgy döntöttem,nem szólok neki,kivárjuk az első 1 hónapot és mikor már tuti a védelem,meglepem azzal,amiről eddig mindketten csak álmodtunk, hogy végre szabadon szeretkezhessünk.

Szerintetek be kellene avatnom, vagy így megoldhatom? Valójában már eldöntöttem,hogy megteszem,csupán a vélemények érdekelnének.

22L

2009. aug. 7. 20:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne mond el.
2009. aug. 7. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem legyen meglepi :D és kapd el a grabancát, mondjuk egy H&M öltözőben xD

nahjóh nem, vicc volt :)

de szerintem jó meglepetés lesz, ne áruld el ^^

2009. aug. 7. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne mondd el. Én is így csináltam. Örült:)

22L

2009. aug. 7. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:
31%
én is így csinálnám ha nem lennék buzí
2009. aug. 7. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is legyen meglepetés.:)
2009. aug. 7. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
legyen titok:P
2009. aug. 7. 21:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindekinek :)
2009. aug. 7. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Meglepetés legyen, úgy sokkal jobb :)
2009. aug. 7. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!