Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy szeretnék barátot! Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy szeretnék barátot! Szerinteke mit csináljak?

Figyelt kérdés
Annyi elvárosom lenne,hogy szeressen és legyen tiszta.. nem olyan fontos a külső csak hozza ki magából a legjobbat. Hol pasizhatnék? 17/L
2012. okt. 18. 14:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Akkor így nem jó :(

Túl messze vagy :(

2012. okt. 18. 14:50
 12/21 A kérdező kommentje:
aZ ÉN önérzetem ugyan nem sértetted. Én mindenki válaszát felpontoztam:) Ha gondolod írd le újra a véleményed.. engem nem zavar
2012. okt. 18. 15:00
 13/21 anonim ***** válasza:

A legjobban akkor jársz,ha nem csinálsz semmit! =]

Én ugyan fiú vagyok,de remekül elvagyok egyedül is,lassan már egy éve nincs barátnőm,és mégsem hiányzik.

Haverok,bulik,szórakozás,utazgatás külföldi országokba,extrém sportok,mindig megtalálom valamiben a jót. Csak lazán,élvezd az életet,és először próbálj meg egyedül boldog lenni. Ha egyedül nem vagy boldog,párkapcsolatban sem leszel. És ami nagyon fontos,ne görcsölj rá,mert úgy tuti nem fog menni. Nahát ennyi volt a lelki fröccs,amit így pasi fejjel hozzá tudtam tenni. Szeresd önmagad,és találd meg magadban az értéket,hozd ki magadból a legjobbat. Élj a mának! A kisugárzásodon tuti látszani fog,hogy te egy boldog lány vagy,

2012. okt. 18. 15:06
 14/21 anonim ***** válasza:
Elég sok ajánlatod jött meg fog is még jönni itt gyakorin, de szerintem ezekbe ne menj bele.. Hidd el majd akkor fog lecsapni a szerelem amikor egyátalán nem vársz rá.. Tapasztalatból mondom!:) Amúgy meg szerintem még véletlenül se neten kezdj el ismerkedni, mert az nem csak hogy nem romantikus, hanem egyszerűen neten keresztül nem lehet szerelmesnek lenni. Majd személyesen meg fogod találni a melléd illőt. Élj tárasági életet, menj el a barátnőiddel bulizni, városba sétálni, a lényeg hogy menj emberek lehetőleg veled egykorúak közé.:) 17/L
2012. okt. 18. 15:09
 15/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mégis azt javasolnám,hogy próbálkozz társkeresőn is.

Vannak ott is rendes pasik,sok a bunkó,meg a komolytalan,de én fogtam már ki ott normálisat,akivel 2 évig együtt voltam.

Más miatt szakítottunk,nem azért mert nem illettünk össze.

Szóval nem lehetetlen,csak ki kell szűrni a hülyéket.

2012. okt. 18. 15:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Tisztának, tiszta vagyok (reggel hajat is mostam), mondjuk egy manikűr rám férne ... ;-)
2012. okt. 18. 15:19
 17/21 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne interneten társat találni?
2012. okt. 18. 15:23
 18/21 anonim ***** válasza:
képet kérünk *.*
2012. okt. 18. 15:23
 19/21 anonim ***** válasza:
ja és pest megye melyik rész? :O
2012. okt. 18. 15:24
 20/21 anonim ***** válasza:
keresni sosem, kell majd jön úgyis.. add magad, előbb-utóbb leszólít a megfelelő pasi :) ha rágörcsölsz kisebb az esélyed, bár lányként ígysem lesz gondod vele szerintem :)
2012. okt. 18. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!