Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy szeretnék barátot! Szerinteke mit csináljak?
Akkor így nem jó :(
Túl messze vagy :(
A legjobban akkor jársz,ha nem csinálsz semmit! =]
Én ugyan fiú vagyok,de remekül elvagyok egyedül is,lassan már egy éve nincs barátnőm,és mégsem hiányzik.
Haverok,bulik,szórakozás,utazgatás külföldi országokba,extrém sportok,mindig megtalálom valamiben a jót. Csak lazán,élvezd az életet,és először próbálj meg egyedül boldog lenni. Ha egyedül nem vagy boldog,párkapcsolatban sem leszel. És ami nagyon fontos,ne görcsölj rá,mert úgy tuti nem fog menni. Nahát ennyi volt a lelki fröccs,amit így pasi fejjel hozzá tudtam tenni. Szeresd önmagad,és találd meg magadban az értéket,hozd ki magadból a legjobbat. Élj a mának! A kisugárzásodon tuti látszani fog,hogy te egy boldog lány vagy,
Szia!
Én mégis azt javasolnám,hogy próbálkozz társkeresőn is.
Vannak ott is rendes pasik,sok a bunkó,meg a komolytalan,de én fogtam már ki ott normálisat,akivel 2 évig együtt voltam.
Más miatt szakítottunk,nem azért mert nem illettünk össze.
Szóval nem lehetetlen,csak ki kell szűrni a hülyéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!