Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért gyűjtötök trófeáka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért gyűjtötök trófeákat? Miért nem jó nektek 1, rendes csaj, sokáig?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy van egy csomó srác, (nem mind), akiknek a lányok csak arra kellenek, hogy megfektessék őket, és másra nem? Utána továbbmennek. Miért tudnak megállapodni? Nem értem... És most emiatt nagyon szenvedek is :( Mert én nem tudtam, hogy engem is csak trófeának akarnak, és én meg belezúgtam a srácba, aki, mivel nem tudott lefektetni, most egyszerűen itt hagyott... Minden magyarázat nélkül.
2012. okt. 17. 21:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Mert a nők megunják a jó pasit.

5-ösnek jár egy pacsi! :)

2012. okt. 17. 22:11
 12/24 anonim ***** válasza:

ja 5ös nagy :D

am meg én is csak egy megfelelőt keresek, de marhára a nagydumásokra buknak nagyrészt, bár néha akad vmi aranyos 14-15 éves aki érdeklődik, de ált. csak az ilyen trófeagyüjtők kellenek a csajoknak, hát élvezzétek xD

f19

2012. okt. 17. 23:16
 13/24 anonim ***** válasza:

Belénk van kódolva. De mindkettő. Az is hogy kiélvezzük az életet és az is hogy utána megállapodjunk a legjobb csajjal.

És miután ritka a szuper csaj, nem is tudod, hogy milyen nehéz dolog megtalálni. És nem minden a külső meg a belső, vannak egyéb tényezők is.

Aki meg azt mondja hogy neki csak egy csaj kell, az csak ámít téged és egy oltári nagy lúzer!

2012. okt. 17. 23:30
 14/24 anonim ***** válasza:
34%
Mert a mai csajok másra nem alkalmasak. Amelyik pedig rendesnek hiszi magát, az sokszor rosszabb, mint a ribanc, vagy agyilag nincs rendben.
2012. okt. 18. 04:42
 15/24 A kérdező kommentje:
Hát... én magamat nem tartom ribancnak, amúgy 16 éves vagyok, ő volt az első pasim, mint mondtam... Akkor el se tudom képzelni mi a rossz bennem.
2012. okt. 18. 15:52
 16/24 anonim ***** válasza:

14-es, téged aztán sok csalódás érhetett! én 17 vagyok, nemsoká 18, és egy éve van barátom majdnem.. előtte nem is volt, és azért én is mai lány vagyok! És semmi agybajom sincs.. xD Ismerek pár ilyen lányt még.

Nem mindegyik mai lány ilyen, de nem is mindegyik mai fiú (bár sok példát nem tudok mondani, mivel a barátom 22..). A korosztályomban pl. 1-2 embert látok, aki normálisnak mondható a fiúk között, de ugyanez a helyzet a lányokkal is. Ritka az olyan, akinek normális a szemlélete.

Kérdező, teljesen megértem a problémádat, nekem is volt egy-két ilyen fiúval dolgom, csak "sajnos" nem tudták, hogy én erre nem vagyok vevő, úgyhogy elküldtem őket a francba.

Szerintem látszik az, hogy melyik fiú akar komoly kapcsolatot, és melyik nem.. bár nehéz megállapítani első ránézésre, de legközelebb óvatos legyél, és ne zúgj bele ilyen.. normálatlanokba! :D

2012. okt. 19. 07:45
 17/24 anonim ***** válasza:
Jó lenne egy rendes csaj sokáig, de ilyen alig van, és csak a legjóképűbb srácoknak jut belőlük.
2012. okt. 20. 13:27
 18/24 anonim ***** válasza:
5 ös jókat írt
2012. okt. 20. 13:29
 19/24 anonim ***** válasza:
Az a tapasztalat,hogy rendes csajok nincsenek,csak olyanok,akik kicsit kevésbé ribancok.
2012. okt. 20. 13:33
 20/24 anonim ***** válasza:
14-es sajnállak, elég szar tapasztalataid lehettek eddig de ezzel a hozzáállással csak magadat mérgezed. Az 5-ös is fura nőkkel találkozhatott ha neki csak ilyen elvárások jöttek le, nálam min. 4-edelheted a listát. Én is párkapcsolatban élek már egy ideje és nem akarok mást, most akkor szerinteteke nem vagyok normális? Akkor kérem szépen definiáljátok már a rendes csajt, mert állítólag az olyan ritka, de lúzer vagyok ha csak 1 pasi kell vagy mi van?
2012. okt. 27. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!