Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért gyűjtötök trófeákat? Miért nem jó nektek 1, rendes csaj, sokáig?
Mert a nők megunják a jó pasit.
5-ösnek jár egy pacsi! :)
ja 5ös nagy :D
am meg én is csak egy megfelelőt keresek, de marhára a nagydumásokra buknak nagyrészt, bár néha akad vmi aranyos 14-15 éves aki érdeklődik, de ált. csak az ilyen trófeagyüjtők kellenek a csajoknak, hát élvezzétek xD
f19
Belénk van kódolva. De mindkettő. Az is hogy kiélvezzük az életet és az is hogy utána megállapodjunk a legjobb csajjal.
És miután ritka a szuper csaj, nem is tudod, hogy milyen nehéz dolog megtalálni. És nem minden a külső meg a belső, vannak egyéb tényezők is.
Aki meg azt mondja hogy neki csak egy csaj kell, az csak ámít téged és egy oltári nagy lúzer!
14-es, téged aztán sok csalódás érhetett! én 17 vagyok, nemsoká 18, és egy éve van barátom majdnem.. előtte nem is volt, és azért én is mai lány vagyok! És semmi agybajom sincs.. xD Ismerek pár ilyen lányt még.
Nem mindegyik mai lány ilyen, de nem is mindegyik mai fiú (bár sok példát nem tudok mondani, mivel a barátom 22..). A korosztályomban pl. 1-2 embert látok, aki normálisnak mondható a fiúk között, de ugyanez a helyzet a lányokkal is. Ritka az olyan, akinek normális a szemlélete.
Kérdező, teljesen megértem a problémádat, nekem is volt egy-két ilyen fiúval dolgom, csak "sajnos" nem tudták, hogy én erre nem vagyok vevő, úgyhogy elküldtem őket a francba.
Szerintem látszik az, hogy melyik fiú akar komoly kapcsolatot, és melyik nem.. bár nehéz megállapítani első ránézésre, de legközelebb óvatos legyél, és ne zúgj bele ilyen.. normálatlanokba! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!