Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig is tetszett, de amikor elkezdtünk járni rossz érzésem volt. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki már régóta 'udvarol' és nekem is bejön szóval elkezdtem vele járni.. de amikor jártam vele akkor folyton ilyen rossz érzésem volt.. izgultam valamiért.. Ő a legelső pasim.:)2012. okt. 17. 18:12
2/3 A kérdező kommentje:
És ezellen mit tegyek?:|
2012. okt. 18. 17:45
3/3 anonim válasza:
Próbálj kicsit feloldódni a kapcsolatban, és ne mindig azt lesd, hogy mikor csal meg, vagy hogy mikor fog otthagyni, csak egyszerűen élvezd azt, hogy együtt vagytok. Menjetek el több helyre kettesben, mélyítsd el a kapcsolatot, hidd el, egy idő után nem fogsz izgulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!