Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ahhoz ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz ha a barátotok beszarna? SZÓ SZERINT!

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre.. nem az én barátom, legalábbis MÁR nem.. RÉgen volt ez hogy csináltam egy kertipartyt amire eljött ö is (az akkor még barátom) és sokat ivott, berugott, és hányás közben befosott ráadásul tesom ágyába ( takaro volt az ágyon) Mit csináltatok volna? És ha mondjuk haver szerepét kapnád aki ugyanugy ott volt akkor mi lenne a véleményed?Kiváncsi vagyok :)
2009. aug. 7. 14:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Én először beszartam volna a röhögéstől, aztán úgy rúgtam volna ki páros lábbal, hogy beszarik megint :D:D:D
2009. aug. 7. 15:57
 12/29 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem vettétek fel videóra, aztán lejátszani neki.
2009. aug. 7. 16:19
 13/29 A kérdező kommentje:

:D Ááá de ahogy a barátnöm mesélte hogy ö hallotta az egészet..

nagyba erölködött hogy hányjon és utána egy leveses fingás hangot hallott :D

Nah akkor rohant hozzám hogy "beszart a xy" :D

lol...

aztán ez a hülye meg haza akart menni szaros alsogatyába az éjszaka közepén ... ( másik városba lakik tehát busszal kell menni...)

mostmár mi is röhögünk rajta.. akkor én ugy voltam hogy kivoltam akadva de azért néha elröhögtem épp a pampogásom :D

2009. aug. 7. 16:28
 14/29 anonim válasza:

Jó féle egy party volt, feledhetetlen :D xD

A srác engem is hívogatott, hogy puhítsam meg a barátnőjét(a kérdező) :D

Most már nagyon vicces :D :D

2009. aug. 7. 16:36
 15/29 A kérdező kommentje:
LOL Encsi most megijedtem hogy ki írt xD hülye.. :D
2009. aug. 7. 16:53
 16/29 anonim ***** válasza:
Ez bárkivel előfordulhat,egy alkalommal biztos nem kéne drámát csinálni.Persze jó poén kiröhögni bizonyára,de egy akaratlan dolog megeshet bármelyikőnkel,aligha hiszem hogy nekünk is jólesne ha kiröhögnének,vagy ujjal mutogatnának ránk? a párom is volt hogy csúnyán berúgott,és széthányt mindent,még tartottam is a fejét,és szaladtam lavorért.igaz később szégyelte magát,de még jobban tisztel azért hogy nem undorodtam meg tőle,és nem fordultam el,nem nevettem ki.évekkel később velem is előfordult hogy forgott a szoba,és mellettem volt szó nélkül...szal emberek vagyunk,akad egy s más...kezelni kell tudni,nem kiröhögni,megbotránkozni.
2009. aug. 7. 17:15
 17/29 A kérdező kommentje:

ő is röhög rajta szóval jah..:)

mondjuk arról nem esett szó hogy nekem kellett takaritani utána meg stb és ez azért nem csak hányás!!!

Főleg hogy még felis volt háborodva..hát jó hogy kivan röhögve... Akkor botránkoztattam volna meg ha leirtam volna a nevét.. :D de azt azért nem :):)

2009. aug. 7. 17:45
 18/29 anonim ***** válasza:
ééés hogy került a tesód ágyába??XD
2009. aug. 7. 18:37
 19/29 anonim ***** válasza:
És a tesó is az ágyban volt?:)
2009. aug. 7. 18:41
 20/29 anonim ***** válasza:
Arc lehet bazzzz XD jó gyerek az...:D kinemSarja le mindenkinek vannak olyan dolgai amire nem büszke ,de az k...va nagy xd :D
2009. aug. 7. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!