Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelemnek mindíg lángolnia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelemnek mindíg lángolnia kell, vagy mindenkinél másként jelentkzik?

Figyelt kérdés
Én egy komolyabb, 26 éves lány vagyok, kissé gátlásos. Régen nem volt kapcsolatom, de most alakul egy jóval idősebb férfival. Lehet bugyuta is a kérdésem, de nekem fontos. Szeretem, hiányzik, vágyom rá, a csókjaira, de amikor itt van és mindez teljesül, akkor nem ver hevesen a szíven, nem szikrázik a levegő. "Csak" egyszerűen jó vele lenni. Én így működök? Szerelem ez?
2009. aug. 7. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Attól, hogy nem kell újraéleszteni téged, mert megállt a szíved, hogy megláttad, még szeretheted őt. Van, akinek nem olyan intenzívek az érzései, de tartósak. Ez lehet szerelem, hiszem hiányzik és vágysz rá.
2009. aug. 7. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez az. Nekem is hiányzik a barátom mikor nem vagyunk együtt. Nem egy városban lakunk. A munkánk miatt csak hétvégente tudunk találkozni. Mikor itt a péntek már várom, hogy este vele legyek. De mikor itt van nekem sem remeg a pocim és nem is ver hevesen a szívem. Csak akkor mikor először megpillantom a hosszúnak érzett napok után.
2009. aug. 7. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz,ha nem leszel annyira rosszul minden egyes csókjától,mint a twilighban Bella:)Szerintem ez mindenkinek a vérmérsékletétől függ.MAgamról tudom,h többféle szerelem van.Az egyik az első látásra megszeretni,ez nagyon lángol,mindent felperzsel maga körül,kínoz és kínlódsz,de nagyon könnyen pont ez a heves érzelem okozhatja később a kapcsolat vesztét.Ez persze nem törvényszerű,csak a lángoló érzelmek mellett nem vagyunk hajlandóak észrevenni a másik hibáit,és nem tudunk tiszta fejjel gondolkodni.

A másik,amelyik szilárd érzelmekre épül,amikor nincs akkora tűz,de van szerelem,vágyódás,szeretet.Tapasztalatom szerint ez sokkal időtállóbb,hiszen az emberek reálisabban látják egymást már az elejétől.

2009. aug. 7. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!