Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik kb 35-40 közöttiek, ti járnátok egy nálatok 10 évvel fiatalabb pasival?
Talán. Ha komoly lenne, akkor igen. De sajnos még sokan huszonéves korukra sem csillapodnak le,kb mindenbe bedugnák még.
Meg nekem az is fontos,hogy legyen munkája a fiúnak. Nem kell feltétlenül,hogy jól is keressen,hanem csak maga a tudat,hogy nem lusta,nem büdös neki a meló.
Nem értem amúgy,mi ez a milf láz?:)
32N
A válaszolónak... Nem láz, csak a 20-25 éves "nők" többsége meg mindent bedugatna magába... Egy 30-on túli nő meg inkább egy biztos pontot akar. Nem arról van szó, hogy ne akarna szexet, mert nagyon is elemében van a többség is ilyen korban. Ismerek néhányat, bár semmi nem volt közöttünk. :)
Ha nem dolgozik az miért olyan hatalmas gond? Lehet hogy még sulis, mint én is. Bár melózok is mellette, ha van időm.
24/F
Ha szerelmes lennék belé, akkor igen. De nekem a legalább 10 évvel idősebbek tetszenek.
38N
1. vagyok. Ha tanul,akkor az nyilván más.:)
Az olyanokra gondoltam,akik nem járnak már suliba, de nem is keresnek munkát,mert a szülő pénzeli. Az egy dolog,hogy nehéz találni munkát,de azért próbálkozni lehet!:)
3-mas ka!
50-nes pasi?
Az miért jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!