Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ha valaki, akár egy idegen is belenéz a szemetekbe? Szoktatok idegenekre mosolyogni vagy ha rátok mosolyognak viszonozzátok?
Figyelt kérdés
nemet és kort is légyszi2009. aug. 6. 22:49
11/13 anonim válasza:
Sosem nézek a szemébe senkinek, csak közeli ismerősöknek, családtagoknak, barátaimnak. Idegenek ha megérintenek akkor menekülök kb. Nem nézek a szemébe senkinek. Bár nem is nagyon szeretnek a szemembe nézni és mosolyogni rám, nem vagyok vmi bíztató jelenség. :) De ha mosolyognak vagy pofákat vágok("mit akar ez? miaz anyádér nézel ketseg? mi bajod van?") vagy tudomást sem veszek róla, de nem mosolygok. Velem pedig nem nagyon szimaptizálnak az emberek, szóval az ilyen ritka. :) De ennek örülök. :)
Bocsi ha hosszúlett. :(
16L.
12/13 anonim válasza:
Ha jönne egy helyesebb fiú akkor én nem tudnék a szemébe nézni, meég akkor sem ha mosolyog. Volt már ilyen és muszáj volt gyorsan elkapnom a tekintetem. De szerintem ez se gáz mert ha látja hogy hogyan hat ő rád még akár tetszhet is neki. Vagy nem tudom...
13/13 anonim válasza:
Én általában szégyellem magam, ha valaki a szemembe néz, mert úgy érzem, hogy magában azon gondolkodik, hogy milyen csúnya vagyok.
Automatikusan lehajtom a fejem, hogy ne lássák az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!