Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne felfrissíteni a kapcsolatunkat a párommal?
Figyelt kérdés
6éve vagyunk együtt a párommal jövő évben tervezzük az esküvőt, és úgy érzem kicsit ellaposodott a kapcsolat. Mármint hogy imádjuk egymást, minden rendben van, de szeretném hogy kicsit úgy érezzük, hogy újra izzik körülöttünk a levegő. Mit tehetnék? Valami ötlet? Előre is köszi! 24L2012. okt. 12. 11:59
1/5 anonim válasza:
6 év az 6 év. Remélem érted mire gondolok. Most konkrét ötletet nem fogok írni, csak vázolom a helyzetet. 6 év után már nincs olyan izzás, mint a megismerkedésetekkor. Viszont esetleg, ha közös programokat szerveztek, vagy pont, hogy nem találkoznátok egy ideig (nem tudom együtt laktok-e), akkor újból hiányoznátok egymásnak és happy lenne minden. :)
2/5 anonim válasza:
Egyébként ajánlanám az "Újabb titkos szabályok" c. könyvet, ami a kapcsolatok "helyes" kialakításáról szól. Titkos szabályok c. könyv folytatása egyébként. A szerők Ellen Fein és Sherrie Schneider.
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Nem élünk még együtt, mert mindketten tanulunk. Ígyis 3 napot a héten külön vagyunk szóval a hiányérzet megvan, csak olyan laposnak érzem. Pl a szex, meg a programok a megszokottak és jó lenne vmivel feldobni ezt.
2012. okt. 12. 12:37
5/5 anonim válasza:
Ezért tenni kell, mindkettőtöket. Akit linkeltem szakértőt biztos tud segíteni a szex részében is.
Hogy a közös programok ne legyenek unalmasak, ezért is mindkettőtöknek kell tennie. Nem könnyű, tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!