Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kor különbség. Mennyi az ami még megengedett?
Sziasztok én egy 16 éves lány vagyok és a mostani barátom 20 éves. Nem hiszem hogy bárki jó szemmel nézné ezt a kapcsolatot a nagy kor különbség miatt. A szüleimnek nem is merem e miatt bemutatni.
Ti hogy gondoljátok?
4 év nem korkülömbség szerintem még ebben a korban sem.
Egyrészről mert ebben korban a nagy átlag 16 éves fiúk még nem olyan érettek mint a velük egykorú lányok, másrészről viszont 4 év az nem olyan sok.
Ettől függetlenül még lehet hogy a szüleidnek nem fog tetszeni a dolog, de az puisztán azért lesz, mert szexuálisan érettnek gondolják majd a 20 éves fizut, mig egy 16 éves lánynál általában a szülök jobban szeretnék ha ez még nem igy lenne. :)
Attól függ milyen a viszony a szüleiddel, de szerintem kár titkolóüzni egy idő után ugyis kiderül és akkor abból van a baj, hogy 'eddig miért titkoltad'.
Ha a fiu is értelmes, és a szüleid téged is felelősségteljes érett fiatalnak tartanak nem lesz gond belőle.
Én 13 voltam, mikor beleszerettem egy 23 éves srácba.
Én érettebb vagyok, ő meg gyerekesebb a koránál.
Azóta a férjem és van egy 2 és fél éves fiunk is:)
Akkoriban anyán kívül mindenki ellenezte.
Szia!
16 évesen 22 éves sráccal jöttem össze. Kicsit több mint 2 évig jártunk. Nem sok az a 4 év. Mutasd be a szüleidnek, hogy ő a barátod, ismerjék meg stb.
Ja és én a helyedben legalább 3 hónapig váratnám a srácot (szex ügyben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!