Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet, ha beszélek vele?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit már egy ideje ismerek és az egyik buliban megpróbált felszedni. Nekem azonban van barátom már 5 éve, így nem történt semmi. Azóta többször is összefutottunk, és egyfolytában csak rá gondolok. Igazából nem tudom mit akart tőlem, csak szexet vagy esetleg többet is. Azóta hallottam, hogy van egy lány akivel találkozgat, de nem tudom ez mennyire komoly. Arra gondoltam beszélek vele, hogy le tudjam magamban zárni ezt a dolgot így vagy úgy. Szerintetek rosszul teszem?
A barátommal amúgy eddig elég jól megvoltunk, bár már nincs az a régi tűz mint az elején, de nem tudom ez mennyire normális ennyi idő után.
2012. okt. 10. 19:14
1/5 anonim válasza:
Ha még együtt vagy a barátoddal, akkor minek akarsz mással találkozni? Most a barátod kell vagy a másik srác? Vagy úgy vagy vele, ha nem kellesz a másik srácnak, akkor még egy ideig jó lesz a barátod is????
2/5 anonim válasza:
what???? minek foglalkozol mással?????? inkább a kapcsolatodat tennéd rendbe....
3/5 anonim válasza:
pont az ilyen lányoktól félek, hogy össze jövök egy lánnyal és pár év után már más pasi is érdekli és ő jár fejébe..fúú te vagy elretentő példa...mondjuk nem jönnék össze alapból ilyen csajjal de hát én párodat ismerném elmondanám neki és kidobatnálak mint macskát szarni..egyfolytába rá gondolsz...-.-
4/5 A kérdező kommentje:
Komolyan köszönöm!! Pont ilyen kijózanító hozzászólásokra volt szükségem!!!!
2012. okt. 10. 20:41
5/5 anonim válasza:
na,akkor jó
ne dobj ki 5évet valaki más miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!