Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktad a párodat alvás közben nézni? Gáz szted ha nyitott szájjal alszik vagy ha szuszog? :D
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 19:01
11/18 anonim válasza:
Én is szoktam nézni. Szerintem a szuszogás tök aranyos dolog, engem egyáltalán nem zavar, sőt mondhatjuk úgy hogy tetszik. :) Amikor nyitva van a szája akkor pedig olyan mint egy baba. :D De ez sem gáz, hanem aranyos. Meg néha mindenkinek kinyílhat a szája, szóval aki erre azt mondja hogy gáz, azt nem értem. :)
12/18 anonim válasza:
persze hogy szoktam. imádom hallgatni ahogy szuszog (:
13/18 anonim válasza:
persze, én is szoktam, olyan kis édes közben:) szuszog is, de imádom hallgatni:) soha nincs nyitva a szája, bezzeg nekem...szinte mindig:D de szerinte aranyos :D
14/18 anonim válasza:
Én is szoktam nézni. :) Úgy alszik, mint egy kisbaba. Olyan aranyos! 25 L
15/18 anonim válasza:
Nem gáz. Én amúgy főleg akkor nézem, ha a horkolástól nem tudok elaludni. :) De ez egy idő után vagy abbamarad, vagy én leszek túl fáradt és már nem is hallom, hogy horkol. :)
16/18 anonim válasza:
Szoktam, néha úgy horkol,mint egy medve :))
17/18 anonim válasza:
szoktam :D olyankor (is) legszívesebben átölelném de nem akarom felkelteni. imádom nézni ahogy alszik,... :D
18/18 anonim válasza:
Szia:) Én nemlátó vagyok (beszélő számítógéppel írok). Sajnos nem tudom nézni, de hallgatni igen és imádom hallgatni, ahogy szuszog:) (A barátom sem lát) Nem ciki, hogyha nyitva van a szája valakinek vagy szuszog alvás közben, mert ezt úgysem tudjuk befolyásolni, úgyhogy aki ezért megszólja a másikat, azt nem értem. Szerintem a szuszogás nagyon aranyos:) Én barátom is olyan jókat alszik, szuszog, mint egy kisbaba:) Ő is szokott horkolni, (mint egy medve, ezért lett Gyuszkómackó a beceneve:)) de olyankor finoman odébbteszem a kezét vagy csak köhhentek egyet és akkor abbamarad, persze utána kezdi elölről:) Egy idő után meg már én is anniyira elálmosodom, hogy nem is zavar és elalszom. Felolvastattam az előző válaszokat és valaki írta, hogy szívesen megölelné, de nem akarja felébreszteni. Én is igy vagyok vele:) Mikor felébred, akkor szoktam neki mondani, hogy milyen aranyosan aludt:) Bár Ő már annyira megszokta, hogy beszámolok az alvásáról, hogy amint felébred, kérdezi: "Most is horkoltam? Szuszogtam?" Imádommm:) Bocsi, hogy hosszú lett. 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!