Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúkat csak a szex érdekelné?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkat csak a szex érdekelné?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és a korombelieket kérdezném főleg. Sok lány ismerősöm azt mondja, hogy a legtöbb fiú nem olyan mint én, mert csak azért kedveskednek, hogy lefeküdhessenek a lánnyal. Nem hiszem, hogy ez így lenne, szóval nektek fontos egy kiegyensúlyozott párkapcsolat az adott lánnyal vagy elég ha beszéd helyett másra használja a száját?
2009. aug. 5. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Mondjuk evésre? :D
2009. aug. 5. 17:33
 2/8 A kérdező kommentje:
:) Most már komolyan :)
2009. aug. 5. 17:56
 3/8 anonim válasza:
Igen, fontos. Szerelem és utána a szex. Nekem sokkal fontosabb a szerelem és az, hogy viszont szeressenek.
2009. aug. 5. 18:13
 4/8 anonim válasza:
90%

Én szinte biztos vagyok benne, h a 14-17 éves korosztály 50%-ának csak arra kell a lány/fiú h lefeküdhessenek vele. De ez véleményem szerint nem csak rajtunk fiúkon múlik, hanem hogy a lány is mit akar. Hiába akarsz te kiegyensúlyozott párkapcsolatot ha ő csak azt akarja h felcsináld azt pá :D, nekem is tetszik néhány csaj, de valakivel én szeretném h kiegyensúlyozott legyen a kapcsolat, de vkit meg inkább csak megfektetnék :D (jöhetnek ezért a mondaért a lepontozások, ezaaaz) szal mind a 2 fél hozzá állásán függ a dolog, ki melyiket akarja a másikkal :)

15/F

2009. aug. 5. 18:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsóval értek egyet leginkább :)
2009. aug. 5. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb, ha összeismerkedsz valakivel és együtt vagytok évekig és úgy csináljátok.. 1-1 alkalomra szánalmas kicsit. Kivéve, ha a nő idősebb :P
2009. aug. 5. 19:51
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

Van aki,csak a szexre vágyik, van aki plátói kapcsolatra, van aki szeretne szeretni, van aki szeretne élvezni.

Van aki csak a fényre vágyik a magány sötétjéből,

Van aki a kéjenc bugyrából érted tör föl.

2009. aug. 5. 23:16
 8/8 anonim válasza:
HA szerelmesek vagytok, jártok....összejöttök sokkal jobb mindkét félnek. Vagyis nem csak meg....od aztán csá, hanem azt akarod hogy ő is élvezze, odafigyelsz rá. Ez mindkét félről szól szerintem. Szerintem is valahogy 50-50 arányban oszlik meg ez az ilyen korúak között.
2009. aug. 6. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!