Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy maradjak vele? 17/L
Figyelt kérdés
Pasim megvert és utána kórházba voltam,de aztmondja,hogy szeret és nem akar elveszteni.Én nem tudom most mi legyen...2012. okt. 8. 15:38
11/17 anonim válasza:
nekem is kitörölték a válaszom amiben a kérdés valódiságát firtattam... pedig egyértelmű szerintem
12/17 anonim válasza:
Szakíts vele!Van egy ismerősöm akit megvert a férje,de szerette és kb.8 éven át vele volt.Született tőle 3 gyereke,akiknek 10000 Ft fizet havonta(!),valamikor fél évig nem is fizeti a gyerektartást(pedig van pénze),így szörnyű életük van,éheznek..Hagyd el őt,mert ha egyszer megtette,meg fogja tenni még egyszer.Úgyis találni fogsz egy másik pasit,aki még jobban fog szeretni téged.:D
13/17 anonim válasza:
Eddig még soha nem tettem fel kérdést.....
Kedves moderátorok!
Vagy nem tudom, hogy hivják őket....
Mi az a FAKE ?
Vagy válaszoljon már nekem privátba valaki....
14/17 anonim válasza:
Kaptam választ!
köszönöm... valahogy nem értem én ezeket a jeleket..
Meeee méééé nem lehet rendesen leirni??????
KEDVES KÉRDEZŐ!
nem kell Neked ez a fiú! A szerelem ad, és nem elvesz....
Soha nem lehet indok arra, hogy megverjen a "szeretted"
Mert a szerelem szárnyakat ad...nem rettegést.
Ölelést, nem pofont..
Mellette minden szép..de ha félsz tőle (kisbetű nem véletlen) akkor a legszebb álom is csak rémálom...
Tedd lapátra... mert az ilyen soha nem lesz a TÁRSAD...
Te mellette csak egy rabszolga...
15/17 anonim válasza:
hogy a francba nem maradnál vele, nem az igazi férfi után sírtok állandóan, szerintem csak azért dühödött be mert nem vonyítottad a nevét, Tudod Tibiiiiii
16/17 A kérdező kommentje:
Hát ha még Tibinek is hívnák lehet,hogy igaz lenne!!
2012. okt. 8. 19:25
17/17 anonim válasza:
én a helyedben meg is veretném vkivel :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!