Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak vagy maradjak vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy maradjak vele? 17/L

Figyelt kérdés
Pasim megvert és utána kórházba voltam,de aztmondja,hogy szeret és nem akar elveszteni.Én nem tudom most mi legyen...
2012. okt. 8. 15:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem is kitörölték a válaszom amiben a kérdés valódiságát firtattam... pedig egyértelmű szerintem
2012. okt. 8. 16:19
 12/17 anonim válasza:
Szakíts vele!Van egy ismerősöm akit megvert a férje,de szerette és kb.8 éven át vele volt.Született tőle 3 gyereke,akiknek 10000 Ft fizet havonta(!),valamikor fél évig nem is fizeti a gyerektartást(pedig van pénze),így szörnyű életük van,éheznek..Hagyd el őt,mert ha egyszer megtette,meg fogja tenni még egyszer.Úgyis találni fogsz egy másik pasit,aki még jobban fog szeretni téged.:D
2012. okt. 8. 16:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Eddig még soha nem tettem fel kérdést.....

Kedves moderátorok!

Vagy nem tudom, hogy hivják őket....

Mi az a FAKE ?

Vagy válaszoljon már nekem privátba valaki....

2012. okt. 8. 16:35
 14/17 anonim ***** válasza:

Kaptam választ!

köszönöm... valahogy nem értem én ezeket a jeleket..

Meeee méééé nem lehet rendesen leirni??????

KEDVES KÉRDEZŐ!

nem kell Neked ez a fiú! A szerelem ad, és nem elvesz....

Soha nem lehet indok arra, hogy megverjen a "szeretted"

Mert a szerelem szárnyakat ad...nem rettegést.

Ölelést, nem pofont..

Mellette minden szép..de ha félsz tőle (kisbetű nem véletlen) akkor a legszebb álom is csak rémálom...

Tedd lapátra... mert az ilyen soha nem lesz a TÁRSAD...

Te mellette csak egy rabszolga...

2012. okt. 8. 17:34
 15/17 anonim ***** válasza:
hogy a francba nem maradnál vele, nem az igazi férfi után sírtok állandóan, szerintem csak azért dühödött be mert nem vonyítottad a nevét, Tudod Tibiiiiii
2012. okt. 8. 19:21
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát ha még Tibinek is hívnák lehet,hogy igaz lenne!!
2012. okt. 8. 19:25
 17/17 anonim ***** válasza:
én a helyedben meg is veretném vkivel :/
2012. okt. 8. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!