Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nős férfi tetszik, mit tegyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfi tetszik, mit tegyek, hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Én is tetszem neki elvileg, és hát így nehéz a helyzet egy kicsit.

2012. okt. 7. 19:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Vegyél egy kutyát!
2012. okt. 7. 19:26
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

Ezen neked gondolkozni kell?Akkor most ásd el magad!

Lenne gerinced belepiszkolni egy másik pár kapcsolatába,azért hogy te boldog lény egy darabig?MErt nem hagyná ott a feleségét az biztos!

2012. okt. 7. 19:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmed maradjon plátói. Biztos nagyon fiatal lehetsz, tehát könnyen túl fogsz rajta esni. Találsz majd olyat, aki szabad, és tetszik is.
2012. okt. 7. 19:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld a társaságát, amennyire tudod és nézz körbe más férfiak tájékán.
2012. okt. 7. 19:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
"mit tegyek, hogy elfelejtsem?" Képzeld magad a felesége helyébe!
2012. okt. 7. 19:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne a felegége miatt felejtsd el, hanem magadért!

Állandóan itt sajnálják a feleséget, aztán lehet, hogy piszkosul szar.ul bánik a pasival.

De azért mert ő elba.zta az életét, attól még a tiédet ne bass.za el!

Magadért hagyd békén a pasit.

Ha nem teszed:

1. Sosem fog elválni.

2. Szégyellni és titkolni fog.

3. Sosem leszel feleség.

4. Csak egy pótlék leszel, arra, amit a feleség nem ad meg.

5. Ő jót röhög rajtad a barátaival, hogy használ.

6. Vénlány maradsz.

7. Nem számíthatsz rá életed semmilyen nehézségében.

8. Ha forró lesz a talaj, te repülsz és keres mást a helyedre.

9. Ahogy az első mondja, vegyél egy kutyát, mert 30 éves korodra ő lesz az egyetlen családtagod.

10. Felejtsd el, hogy valaha anya leszel.

Kb ennyi.

2012. okt. 7. 19:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

1. Sosem fog elválni.

2. Szégyellni és titkolni fog.

3. Sosem leszel feleség.

4. Csak egy pótlék leszel, arra, amit a feleség nem ad meg.

5. Ő jót röhög rajtad a barátaival, hogy használ.

6. Vénlány maradsz.

7. Nem számíthatsz rá életed semmilyen nehézségében.

8. Ha forró lesz a talaj, te repülsz és keres mást a helyedre.

9. Ahogy az első mondja, vegyél egy kutyát, mert 30 éves korodra ő lesz az egyetlen családtagod.

10. Felejtsd el, hogy valaha anya leszel.

Kb ennyi.

Jól írja a 19:35-ös hozzászóló, nagyrészt így alakulnak az ilyen sztorik, bár ezt lehet, hogy te is tudod.

A 3. 6. 9. 10. persze csak hosszú távú szeretősdi esetén játszanak, de a többi rövidebb távon is sanszos.

Kerüld az illetőt, ahogy korábban írtam és gondolj arra, hogy jó eséllyel csak megalázna téged (meg hát a feleségét is), ez talán kicsit ellenszenvesebbé teszi a dolgot előtted.

2012. okt. 7. 19:42
 8/13 anonim ***** válasza:

Érdekes, a férfit senki sem vette elő, hogy ha az félre kavar az a hibás, elvégre nem tart senki sem pisztoly a fejéhez. Mindig csak a 3. fél a bűnös, érdekes mert mintha nem csak egyedül hozná meg a döntést...

Én is egy nős pasit szeretek, nem vagyunk együtt pedig tudom hogy tetszem neki. Nem rajta múlt a dolog, hogy legyen e valami, én nem mentem bele. De azt is tudom, hogy elég sok nőnek "udvarolgat", úgyhogy...

Ennek ellenére mégsem tudom másfél éve elfelejteni. Mondani könnyű, hogy na felejts el és kész. Ha az úgy menne, már nekem is jó lenne. Jobb üresen nem szeretni mintsem tudni hogy elérhetetlen.

2012. okt. 7. 20:07
 9/13 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha a felejtest celkent tuzod ki magad ele. Vannak trukkok, pl.: masokkal csetelni, talalkozni, elmenni buzlizni, baratokkal sok idot egyutt tolteni. Igy eselyes, hogy valaki mas megtetszik, es akkor sokkal konnyebb lesz. Nekem legalabbis az a tapasztalatom, hogy egy ferfit ha nem az ido, akkor egy masik ferfi kepes elfeledtetni. Amig az agyadban abrabdozol, hogy milyen jo lenne ha megolelne, megcsokolna, stb.. addig nem fogod elfelejteni. Mert ezek termeszetes igenyek, viszont nem egyetlen szemely kepes csak megadni ezt nekunk. Vagy akar mehetsz tancorakat venni, sportolni, es akkor megintcsak kevesebb idod van ra gondolni.
2012. okt. 7. 20:24
 10/13 anonim ***** válasza:

"Érdekes, a férfit senki sem vette elő, hogy ha az félre kavar az a hibás, elvégre nem tart senki sem pisztoly a fejéhez."

Azért nem vette elő senki, mert:

1. Nem történt semmi köztük.

2. Nem a férfi a kérdező. A kérdező pedig abban kért tanácsot, hogy mit csináljon ebben a helyzetben, nem a helyzet megítélését kérte tőlünk.

Egy hozzászólás volt, ami rögtön fröcsögésbe kezdett, de ő szerintem el sem olvasta a kérdést. Úgy tudom elképzelni, hogy az első három szóig jutott, aztán valamiért elborult az agya, mielőtt végigolvasta volna a kérdést.

2012. okt. 8. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!