Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy korkülönbség a 16 év?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy korkülönbség a 16 év? Lent bővebben

Figyelt kérdés

Párom 42, én 26 vagyok! Szeretjük 1gymást nagyon. milyen hátrányok származhatnak ebből? légyszi olyan írjon, aki volt hasonló szituban!

előre is köszönöm!

2009. aug. 5. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Az én párom 9 évvel idősebb (ő a férfi). 4 éve vagyunk együtt és sokan mondták, mikor elkezdtünk járni, hogy úgyse leszünk sokáig együtt...

Szerintem nincs belőle hátrány, nem kell esetlegesen másokra hallgatni. Manapság ez már elfogadott, sokan vannak így. Amíg szeretitek egymást, más dolog ne számítson.

2009. aug. 5. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Csak esetleg annyi ha gyereket akarsz majd tőle nem biztos, hogy életben marad és veled marad. Gonolom van már neki egy- két gyereke. Az egyik ismerősöm is volt ilyen helyzetben és sajnos nem maradt meg a baba. Spontán elvetélt.
2009. aug. 5. 11:57
 3/6 A kérdező kommentje:
nincs neki gyermeke, most szeretnénk! :)
2009. aug. 5. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Ebben a korban már nem nagy.

L, 18

2009. aug. 5. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, a 30 év korkülönbség számít nagynak. Nem lehet még azt se mondani, hogy az apukád lehetne :) Szuper az ilyesmi, semmi baj nincs vele, az idős pasik pedig valószínűleg megbízhatóbb apukák is.

21/L

2009. aug. 5. 19:54
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 6. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!