Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 7edikes lány és egy 11edikes fiú között lehet normális párkapcsolat?
Figyelt kérdés
4 év a korkülönbség és sexről szó sincs2012. okt. 6. 15:57
11/15 anonim válasza:
én 12.es létemre 9.essel jártam. Nem tűnik soknak, de ez is elég nagy különbség volt, ami miatt nem működött jól a dolog...
12/15 anonim válasza:
támogatom előttem szólót, csak az én esetemben én voltam a fiatalabb, ugyan ezzel a felállással... nem tartható a dolog.
ezzel a korral, meg GÁZ
13/15 anonim válasza:
Könyörgöm Emberek!!!! Kissé idegesítő és némiképp vérlázító számomra, hogy minden kisgyerek akinek kiserkent odalent valami, már egyből felnőttnek tartja magát, és "komoly" "átgondolt" párkapcsolatról beszél. Mellesleg, egy 7.-esnek a legfontosabb dolga a tanulás legyen, a 11.-esnek szintúgy. A 7.-es a saját korosztályából válasszon "párt" inkább a gyerekszerelem szót használnám erre, mint sem a párkapcsolat szót. A 11.-es meg már nem ártana, ha megkomolyodna. Plusz egy év és nagykorú. Némi felelősség tudat, és józan ész nem ártana a nagy és misztikus 18-as szám mellé.... Lehet lehúzni. Nem érdekel. Ez a véleményem.
14/15 anonim válasza:
Ez túl nagy korkülönbség az estetekben. Nem működne. A barátom is idősebb tőlem 3 évvel, ő 20, én 17. De ha 7.-es (12-13 éves korú) lennék, barátom meg 15-16 éves lenne, akkor már nem hinném, hogy működne. Ilyen fiatal lány még nem érett kapcsolatra. Barátom apukája eleinte még a mi esetünkben is soknak tartotta a 3 évet, azóta rájött, hogy nincs igaza. Mi 4 hónapja vagyunk együtt. Ezt csak azért írtam le, hogy szerintem várjatok pár évet... legalább 4-et, akkor már okés lesz minden.
15/15 anonim válasza:
18.47
+1
+1
+1
+1
+1
Még annyit: túl fiatalok vagytok még, a lány még az ált iskolát se járta ki, biztos érettségizni szeretne, majd egyetem. Azalatt az idő alatt sokminden változik még, nála is nálad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!