Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ennyire szomorú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire szomorú?

Figyelt kérdés

Lassan két hónapja, hogy én szakítottam a barátommal, és nem azért mert én nem szerettem őt, hanem mert ő megcsalt.

Még mindig szeretem őt, és nagyon fáj ez az egész és nem birom nélküle.

Mit tehetnék? Aki tud, írjon nekem valami szép idézetet vagy csak egy-egy kisebb véleményt.

2009. aug. 4. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:
És a srác azóta pedálozik nálad? visszaakar kapni? mert ha nem akkor felesleges...
2009. aug. 4. 23:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Megcsalt a barátod, te kedves, aranyos Nő?

Ne add fel ,ne csüggedj, előtted a jövő.

Ne légy hát szomorú, ezz ne tedd meg soha,

Még akkor sem ha az élet olykor gonosz, és mostoha!

D.S.

2009. aug. 4. 23:25
 3/6 A kérdező kommentje:

igen-a tetteiben ez vehető észre

bár a szavai szerint már nem szerelmes belém, mégis majdnem minden nap összefutunk, beszélgetünk átlagosan egy vagy másfél órát naponta

azt mondja, hogy nem akar fájdalmat okozni többször és hogy nem működne a kapcsolatunk hosszútávon

én úgy vagyok vele, hogy még szerelmet érzek iránta, szerintem neki erről halvány fogalma sincs, lehet, hogy én vagyok a hülye, már kétszer jártunk és kétszer is csalt meg :(

nem járnék újra vele úgy érzem, de nagyon szenvedek

:(

2009. aug. 4. 23:27
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi kommenteket :S
2009. aug. 4. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 5 év után lett vége az első kapcsolatomnak.

Eljegyzés, minden volt...Már a lagzinkat terveztük...

És a roha*ék közben csalogatott egy rib*nccal.(Ráadásul a csaj, tudta, hogy vagyok a pasimnak).

Megtudtam, mert olyan nincs, ami ki ne derülne előbb-utóbb...

Ku*va szar volt, meg akartam halni!

De itt vagyok nem haltam bele, pedig hidd e amai napig sz*r , ha vissza gondolok erre...

Ott volt a családom,barátaim akik kihúztak a gödörből...

Fogald le magad-légy sokat emberek között, ...

Bocs, hogy ennyit írtam, csak azt akarom, lásd nem vagy egyedü iyen probémával...

Én rájöttem:

HA VKI NEM TUD MEGBECSÜLNI, MENJEN A FRANCBA!SOK PASI VAN MÉG A VILÁGON!MAJD BOLDOGGÁ TESZ EGY OLYAN , AKI MEGBECSÜL TÉGED IS!Nem érdemes olyan után sírni, aki nem érdemli meg,aki megcsalt, az ilyen menjen a lecsóba!!!

ÉS FEL A FEJJEL!!!

2009. aug. 4. 23:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha megcsalt ne fogadd vissza. Ezzel lekezelt téged. El fogod felejteni, bár tudom, hogy ilyenkor úgy tűnik, hogy ez nem fog sikerülni. Fog ez menni, lesz benned annyi kitartás hidd el. Később már nevetsz az egészen. De ezen át kell esned, akkor is ha most nagyon rossz.
2009. aug. 5. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!