Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántott az exem és ez engem nagyon zavar. Miért?
Figyelt kérdés
évek óta boldog párkapcsolatban élek, nagyon szerelmes vagyok. Az exem provokatív és egy alkalommal sértegetni kezdett a semmiből és erre egy haveromtól kapott egy méretes ütést az orrára. Nem kért bocsánatot se, és még ő törölt ki az ismerősei közül. A párom nem állt ki mellettem. Mért zavar engem ennyire, hogy az exem ezt tette velem?2012. okt. 5. 18:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem az bánt, hogy párod nem állt ki melletted.
2/5 anonim válasza:
Mert még mindig vele vagy jobban elfoglalva mint a pároddal még mindig érdekel
3/5 A kérdező kommentje:
nem,nem tartjuk a kapcsolatot és nem érdekel, hisz éppen azért hagytam el, és még egy évet se voltunk együtt
2012. okt. 5. 18:20
4/5 Hanariko válasza:
sztm is az bánt, hogy a párod nem állt ki melletted. Ha tegyük fel nem egy izmos, erős valaki, akkor legalább verbálisan oda tehette volna magát...
5/5 anonim válasza:
Én eléggé csalódott lennék, ha a párom nem állt volna ki értem és helyette egy haveromnak kellett betörnie az orrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!