Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyéjszakás kapcsolatok a "jó pasik" kiváltságai?
Aki átlagos vagy rosszabb, annak is lehet egyéjszakás kapcsolata, vagy az kénytelen megelégedni a hosszú távú kapcsolatokkal?
Mert rövid távon a "belső értékek" úgyse érvényesülnek, szinte csak a külső.
12: Egy fenét CSAK a külső. Ha hisztis a srác, felőlem bármilyen dekoratív lehet, hosszú távon nem viselem el. Olyankor ha jól néz ki, 1-2 estére elmegy. :)
13: Ez a te "dolgod", de nekem pl. a komolyhoz kell több. Szinte minden futó kalandom rá akart venni a komolyabb kapcsolatra, de rém nehezen köteleződöm el.
Egyébként itt nem arról van szó, hogy a lány "beletáncol" az ágyadba első próbálkozásra.
Vagy nem feltétlenül erről. Hanem vagy alacsonyak az igényei külső terén vagy te vagy olyan "minőségi" srác, akivel megéri egy jó szex.
(Nálam legalábbis úgy megy, hogy ha megfelelő a partner, akkor nem mindig várok- de nem is mindig akarok komolyat tőle. Ha viszont ránézésre nem tetszik, akár fejre is állhat, tehát nem a fiú "próbálkozásától" függ, hogy lefekszem-e vele.)
18: Rendben. Örülök. :)
Csak arra céloztam, életemben mennyit hallottam már, hogy "ott a pont". :D
Viszont mondogatni is szoktam, ha valakinek jó meglátásai vannak. Ha te írod le először, én írtam volna neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!