Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Az gáz, hogyha a fiúnak ugyonolyan vagy kb olyan vékony a karja mint a lányé?
Ha izmos akkor jó. Szerintem a lényeg, hogy az ember adjon magára, ha egy fiú sportol, az meglátszik, onnantól kezdve lehet bármilyen a testalkata.
Az lenne a gáz, ha arról lenne szó, ha erőnlétileg is "lány-karod" lenne. De ezek szerint nem az.
nyilván tű keze van, de cipeli a cementes zsákot :D hihető
170 centi magas embernek ugye arányaiban rövidebbek a végtagjai, mint pl.: egy 2 méter magasnak. Én ~175 centi vagyok, és van 32-33-as karom. Szégyen, nem szégyen, ez még az a kategória amire azt mondják tű kezed van ecsém :D Most gondolj bele, ha valaki 190 magas, és 30-as karja van... hát az még "tűbb" :D
persze az 50-es kar sem feltétlenül esztétikus...
Edz úgy, mint egy állat, vagy maradj olyan, mint az átlag :DD
22/f xd
Nekem, 19 éves fiú létemre vékonyabb karom (és testem) van, mint egy 16 éves lánynak. Ez a hibás génjeim miatt van.
180cm / 56kg vagyok
én is sokáig azt gondoltam, hogy a genetika miatt vagyok kicsi. ez részben így is van. én is azt gondoltam, hogy teljesen mindegy, hogy mennyit kajálok, nem leszek nagyobb... aztán elkezdtem lejárni kondiba, és jelentősen megnőtt az étvágyam... többször, többet, és jó ízűen tudtam enni. 3 hét alatt nettó 2-3 kilót "híztam" :D szerintem a rövid, viszont maximális igénybevétel (~1.5-2 órás edzés) hatására a szervezet elkezd raktározni, és építkezni...
tehát a genetika csak "megnehezíti" a dolgot, de nem gátolja... holott sokáig én is azt hittem, hogy esélytelen az, hogy felszedjek pár kilót :)
Azért valószínűleg a lányok karján több zsír található
(főleg a tricepsznél).A zsírnak cskélyebb a sűrűsége mint
az izomnak.Könnyen lehet, hogy egy lány karja zsírral
közel negyvenes, nélküle viszont vékonyabb mint a tiéd.
De a kar formája,keménysége ezt tükrözi.Lányokkal ne
hasonlítsuk magunkat ebből a szempontból pusztán a
karméret alapján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!