Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tettem? Ti mit tennétek a helyemben? Vagy valakinek volt hasonló esete?
"ezért úgy döntött, h nem fog megölni, de találkozgatunk."
Szerintem tartsd meg, ez egy szelíd ember :-)
Bocs, nem bírtam kihagyni.
Szóval, ha hiányzik, és úgy érzed, jó lenne vele, öleld át te! Majd meglátod, mi lesz belőle.
Jó nagy birka, hogy elvitt mindenhova, mielőtt még kialakult volna köztetek valami, de ez maszek vélemény, nem ide tartozik.
Szomorú vagyok, hogy azt hiszed, még mindig neki kéne mutatni, hogy érdeklődik ezek után. Elvitt mindenfele, várt és most még mindig ellököd magadtól, nem reagálsz a keresésére. Ezek után nem csoda, hogy lanyhult az érdeklődése. Csodálom, hogy eddig kitartott.
28F
nekem is volt ilyesmi, hogy szakítás után gyengébb vagyok lelkileg és hirtelen úgy kapaszkodok egy másikba
viszont az a másik lelkileg kiegyensúlyozott, szóval jelenleg neki nem szükségszerű a szeretet és ha te ezt érezteted vele, hogy neked igen, az riasztóan szokott hatni.
én azt tenném, hogy elhívnám magammal menüzni, csavarogni, az ömlengéseket kihagynám és hagynám hogy benne kialakuljon valami felém, hogy ő akarjon átölelni, közben meg ezerrel belevetném magam a pasizásba, hogy ne csak ő legyen az egyetlen kapaszkodó pontom.
Nem akarlak megbántani, de ezzel a viselkedéssel feltehetőleg azt gondolja, hogy egy h.p.-a vagy.
Ha még nem akarsz senkivel se lenni, miért ismerkedsz vele hónapok óta? Őszintén szólva nem szép dolog egy ilyen rendesnek tűnő (vagy nagy balfék nézőpont kérdése) sráccal ilyen csúnyán viselkedni. Csodálkozol, hogy csak most akadt ki? Ha hiányzik hívd fel, találkozz vele, öleld meg. (ha még kíváncsi rád)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!