Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SZakítottam a barátommal 3 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SZakítottam a barátommal 3 év után annak dacára, hogy nem voltak gondjaink és szeretem is őt. Jó döntés volt a magyarázat fényében?

Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy nagyon szeretem őt, kb ő lehetne az életem társa, de nekem ő az első barátom és foglalkoztat, hogy milyen lehet más emberrel járni, flörtök, ilyenek. Nem nagyon volt ilyesmiben részem még a 10-es éveim végén és hiányolom. SZerintetek ennek fényében ez jó döntés volt? Lehetséges lenne, hogy összejövök még vele 1-2 év után vagy addigra már mások leszünk mindketten? Ő eléggé kiborult, szeret engem, de ebben az állapotban nem tudom annyira megbecsülni, mint megérdemelné, a nem teljes gőzzel dolgokat pedig nem szeretem.
2012. okt. 4. 12:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp jó döntés volt. Én lényegében ugyanezért hagytam el a barátomat 22 évesen mikor már 7 éve együtt voltunk. Hiába voltunk meg nagyon jól, éreztem, hogy még élni akarok bármennyire is fog hiányozni....mert ha nem most és nem én, akkor néhény év múlva ugyanez lett volna a vége. Én nem hiszek benne, hogy az első szerelemmel le lehet élni az egész életünket egyhuzamban megcsalás nélkül.

Azok pedíg akik szerint rossz döntés volt, inkább abba gondoljanak bele ha minden nő megtenné ezt a lépést akkor talán nem lenne annyi megcsalt , megalázott hapsi a földön....

2012. okt. 4. 13:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

jajj,mindenki oltja a kérdezőt,h szereti a f@szt,stb.

DE!! legalább nem csalta meg a párját.az itt válaszolóknak minden nő k.urva,r.ibanc,tök mind1,h megcsalta-e a párját v sem.

ő legalább felvállalja,h szeretne mással is lenni. fúúúú,de hatalmas k.rvaság,valóban gratulálni kell hozzá

különben meg szerintem borzasztóan meg fogod bánni.már most felmerül benned a kérdés.én nem szakítottam volna,mert lehet ez 1 múló érzés,a kíváncsiság,ami mondjuk napokon belül elmúlik,te pedig ott maradsz "életed párja" nélkül.Időnként mindenkiben felmerülhet ez a dolog,de hiba ezért szakítani.majd ha kiéled magad,akkor meg már a pasinak nem fogsz kelleni.

2012. okt. 4. 13:03
 13/17 anonim ***** válasza:

# 11 nagyon jól megfogalmazta

én is hasonlót akartam írni

27F

2012. okt. 4. 13:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Tessék itt egy tipikus példa h a nőknek soha nem elég egy pasi.. mindig más és más után vágynak, nem jo az ki épp van, sőt még rendes is vele, szeretik egymást, nekik ez unalmas. Én soha az életben nem hagytam még el barátnőmet csak azért mert kiváncsi vagyok h milyen valaki mással járni.. milyen lenne, ugyanolyan. Sőt ha jol megvagytok, akkor mi többre vágysz? Ennél már csak rosszabb lehet.
2012. okt. 4. 13:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Minden ember ilyen, nem csak a nők...kiváncsi lény aki vágyik az újdonságra. Ha 40-50 éves lennék akkor nyilván nem hagynám el azt az embert akivel jól megvagyok. De huszonévesen még nem ez a helyzet....
2012. okt. 4. 13:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem anyumnak 22 év után jött meg a kedve flörtölgetni mással. 2 éven át megcsalta apámat, és apám még így se akart elválni, mert annyira szereti (bár szerintem butaság, és anyámat pedig utálom is érte rendesen!)

Valószínűleg veletek is ez lett volna.

Nem szereted igazán.

Neked most jó így, de később nagyon bánni fogod.

Neki pedig most nagyon sz@r érzés, de ha nem kérsz tőle bocsánatot azonnal, akkor később már le fog sz@rni téged magasról (most még talán van esélyetek).

2012. okt. 4. 14:15
 17/17 anonim ***** válasza:
kíváncsi vagyok mi volt annyira rossz a 2. válaszban amiért lekellett pontozni...
2012. okt. 4. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!