Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ragaszkodom ennyire az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ragaszkodom ennyire az első szerelmemhez?

Figyelt kérdés
kb 3 éve ismerjük egymást, és mindíg megkeressük 1mást utána megszakítjuk a kapcsolatot és igy megy ez kb félévente. Egyik barátomat sem szerettem úgy mint őt és mindíg hozzá hasonlítgattam minden barátomat, és az ideálom is teljesen ő. A viselkedésével világosan tudtomra adta hogy csak arra kellek neki (még a szex sem jó vele és összesen csak 2x volt) és rengetegszer előfordult h megalázott és patkány volt velem de mindíg akkor vagyok a legboldogabb ha vele vagyok és 1 nap alatt újra bele tudok szeretni. És ha mással vagyok egy idő után mindíg sóvárgok utána. Hogy tudnám ezt lekűzdeni? Tudom h ez nagyon szánalmas de tudnátok valami hasznos tanácsot adni? Szakember vagy ilyesmi? 18L Köszi a válaszokat.
2009. aug. 4. 17:45
 1/1 anonim ***** válasza:
huhh hát ez elég meredek de velem is volt már ilyen kellett hozzá nagyon sok idő amíg rájöttem hogy igazából mit is tett velem és csak akkor fog neked is sikerülni ha teljesen kizárod az életedből nehogy már csak egy játékszer legyél amit fél évente elővesz ha úgy tartja kedve, és közben megaláz... pff... ne találkozz vele ha látod hogy ő hív akkor ne vedd fel vagy pedig mondd meg neki h ez nem fog menni hagyjon téged békén... és ne hasonlítgasd a többi pasit hozzá legyél olyannal aki kedves megértő veled szemben és elfogod felejteni azt a másikat. az első szerelmet nagyon nehéz elfelejteni de menni fog hidd el:) csak bízz magadban és legyél erős határozott nő;)
2009. aug. 4. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!