Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számit? Vagy semmi jelentösége nincs?
Ceri...Pfff... Még jó, hogy nem értek külföldiül.:D
Van egy párod 7 hónapot? Tovább nincs?
Hát igen, 14 évesen még nem tudunk fogalmazni, ezt nevezem.
Amúgy meg ha már másokkal kacérkodsz, engedd meg a 7 hónapos párodnak is mindezt, aztán meglátjuk ki lesz előbb féltékeny...:)
H.lye pics@...
-ReapeR-23/F
Nem tudom, hogy te valójában ki iránt mit érzel, de azt biztosra veheted, hogy a srác, akivel msn-ezel, beléd van zúga! Nem is kicsit :)
Szerintem ha rákérdeznél, nem vallaná be, pedig így van :)
Döntsd el, hogy ez kell-e neked, vagy pedig a barátodat szereted, mert lehet hogy végül rosszul sül majd el a dolog (én is voltam hasonló helyzetben, és a srác, akivel hülyéskedtem öngyilkossággal fenyegetőzött. Persze nem tette meg, de így is nagyon szar volt).
Személyes vélemény, de szerintem fiú és lány között nincs barátság. Egyik fél részéről (ha csak egy pillanatra, és titokban is), felébred valami, aminek a barátságban szunnyadnia kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!