Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy a külső megfog a belső megtart?
azért ehhez a külső is kell...
én is úgy kezdtem el ismerkedni a barátommal, hogy nem láttam róla rögtön képet, és már akkor megfogott. de valószínűleg ha egy 150-160 centis ronda gizda lógós cuccokban járó pasi lenne, most nem lennék vele.
Ha megtetszik valaki, a külseje megfog téged, vonzódsz hozzá, akkor meg szeretnél vele ismerkedni. Ha a belső értékeit is érdemesnek találod, akkor az megtart mellette.
Ez a mondás így csak akkor érvényes, ha először látod meg és aztán beszélsz vele.
Ha először beszélsz vele, és aztán látod meg, akkor annak még továbbra is két kimenetele van. Vagy tetszik a külseje is és vele akarsz lenni, vagy nem tetszik a külseje és akkor veszett fejsze nyele. Hiába értelmes, okos valaki, ha nem vonzódsz hozzá fizikailag.
Általában a belső megszépíti az embert és ezt aláírom, hogy így van, de azért voltam már másik helyzetben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!