Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt, hogy a külső megfog a belső megtart?

Figyelt kérdés
Én a barátnőmet a belső értékei miatt szerettem meg, a külső pedig másodlagos.
2012. okt. 2. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
De valami megfogott a külsejében is, mert ha nem tetszene, nem lenne a barátnőd.
2012. okt. 2. 22:42
 2/11 LokiXD válasza:
A külső az ami vonz téged hozzá,ami tetszik,a belső az meg csak kiegészítí őt és ezáltal 100%-os harmoniát képez :D
2012. okt. 2. 22:46
 3/11 anonim ***** válasza:

azért ehhez a külső is kell...

én is úgy kezdtem el ismerkedni a barátommal, hogy nem láttam róla rögtön képet, és már akkor megfogott. de valószínűleg ha egy 150-160 centis ronda gizda lógós cuccokban járó pasi lenne, most nem lennék vele.

2012. okt. 2. 22:47
 4/11 SwedishTime ***** válasza:
Mert így van?
2012. okt. 2. 22:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Én is úgy ismertem meg hogy nem láttam rögtön...:D De már akkor is nagyon kedveltem.
2012. okt. 2. 22:48
 6/11 anonim ***** válasza:
azért, mert az is fontos, hogy a külsejében megfogjon valami, tuti vannak olyanok akik nem jönnek be neked sem, na velük pl tuti nem járnál max barátnak kellenének
2012. okt. 2. 22:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát normális esetben az ember először a külsejét látja meg az illetőnek, hacsak nem vak. Csak miután találkoztatok és külsőre vonzónak találtad, utána ismered meg jobban, derül ki, hogy belsőleg is összeilletek-e. Persze más a helyzet, amikor valakik nagyon apránként ismerik meg egymást, először barátként, majd ez a kapcsolat alakul át.
2012. okt. 2. 23:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha megtetszik valaki, a külseje megfog téged, vonzódsz hozzá, akkor meg szeretnél vele ismerkedni. Ha a belső értékeit is érdemesnek találod, akkor az megtart mellette.

Ez a mondás így csak akkor érvényes, ha először látod meg és aztán beszélsz vele.

Ha először beszélsz vele, és aztán látod meg, akkor annak még továbbra is két kimenetele van. Vagy tetszik a külseje is és vele akarsz lenni, vagy nem tetszik a külseje és akkor veszett fejsze nyele. Hiába értelmes, okos valaki, ha nem vonzódsz hozzá fizikailag.

Általában a belső megszépíti az embert és ezt aláírom, hogy így van, de azért voltam már másik helyzetben is.

2012. okt. 2. 23:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát nálunk is úgy volt hogy barátság évekig, és aztán alakult át.
2012. okt. 2. 23:54
 10/11 anonim ***** válasza:
mell/punci. ha érted az összefüggést
2012. okt. 2. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!