Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai az egymasnal alvas?
Tisztelt kérdező!
A "fapina"megjegyzést azt gondolom arra értetted,hogy anyukád eléggé fiatalosan áll a mai tinivilághoz.Énis ebbe a kategóriába tartózom,és tisztában vagyok vele,hogy a 17 éves lányomnak már van szexuális élete a barátjával,akivel 1 éve vannak együtt.DE!Mivel 17 éves,ezért vannak szabályok is.Sosem engedtem meg a srácnak,hogy itt aludjon nálunk,közöltem mindkettőjükkel,hogy szexelni napközben is lehet,és az hogy feljön hozzánk nem tiltom meg,de bizony hétköznapokon suli idő alatt 22:00-kor lépés van neki.Ha tetszik ha nem.Amikor persze barátja nálunk van,nem zavarjuk a szférájukat,hadd turbékoljanak.Persze hétvégén ez az idő kicsit elhúzódhat,meghát bulizni is szoktak menni.De az egymásnál alvást azt még én nem engedem meg,a lányomnak jelenleg a legfontosabb a tanulás legyen az életébe,ha ez mellé belefér egy kapcsolat,én nem leszek az elrontója.és ezzel a srác is tisztában van,és elis fogadja nincsenek vitáink ezmiatt.Szerintem elég fair vagyok velük,de persze ehhez nekik is így kell állniuk hozzám.
de a kérdésedre válaszolva szerintem mindenképpen mutasd be előtte személyesen,ez anyukádnál is egy jó pont lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!