Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ha a barátnőtök otthon feküdne 40 fokos lázzal, mit csinálnátok?
Kedves kérdező!
én megértelek. rosszul érzed magad, kedvességre, figyelmességre vágysz stb. teljesen érthető.
de egy picit azért gondolj bele:
szeretnéd, ha jönne. oké megérkezik. puszi-puszi, jaj te szegény, hogy vagy, jaj-jaj, remélem hamar meggyógyulsz, hoztam neked csokit, tessék. bő lére eresztve 10 perc.
és utána?
ültök és bámuljátok a tévét? vagy mit?
tényleg lenne értelme, hogy odajöjjön? ha már te nem érzed jól magad, akkor ő se? hátha el is kapja?
egy picit gondold át.
Én ugyan lány vagyok, de nem is várnám el a páromtól, hogy hazajöjjön miattam. Minek?
Ha van annyi erőm, hogy netezni tudok, akkor teát főzni is tudok és ülőfürdőzni is hidegvízben, ha felmegy a lázam. (na jó a teát lehet megfőzi anyu, nehogy szegény pici lánya belehaljon ennyi mozgásba) Ergo nem kell engem ápolgatni, elég ha néha felhív, hogy hogy vagyok.
Mivel lesz jobb, ha következő héten én megyek hozzá ápolni, mert elkapja? Avagy mivel lenne jobb, ha félálomban haldoklok ő meg itt malmozik mellettem, hogy jajj szegény kicsim!? :)
Na lényeg a lényeg én nem várnám el, hogy miattam zötykölődjön, ha egyszer nem haldoklom. Elég hazajönnie akkor, ha kórházba kerülök, vagy valami komolyabb bajom van, egyébként nem kell, majd ha hétvégére hazajön, akkor átugrik.
Ilyen lázzal meg ügyeletre kellett volna menned, mert hogy őszinte legyen én 39 fokos láz felett már kísérettel is csak támolyogva tudtam járni és azt hittem meghalok a tv-től is annyira rosszul voltam, nemhogy lássam mit gépelek.
bocsi, én csaj vagyok...
de amikor én elkaptam egy nagyon durva hasmenéses-lázas vírust, a páromnak az volt az első hogy lemondta a plussz melókat is végig velem volt...(azért végig, mert pont hétvégére lettem beteg)...és még akkor is mellettem feküdt, nem tágított amikor aludtam (a láztól)...szerintem ez a normális...bocsi, de ha a párod tényleg annyira aggódna akkor már ott lenne...
N22
Ne haragudj, de szerintem ez csak hiszti. Azért mert lázas lettél most őszintén miért kéne csapot-papot otthagynia és rohanni hozzád? Talán a saját testével hűtsön, vagy mi? Úgyse tudna segíteni, ottlenne pár órát este és utána aludnátok, ráadásul nem is igazán tudnál mit csinálni, úgyis max filmet néznétek, azt egyedül is tudsz.
Ettől még érdekled, de tudod a szerelem/szeretet nem arról szól, hogy a másiktól elvárod, hogy úgy ugráljon, ahogy te fütyülsz. Semmi értelme nem lenne, ha odamenne, csak az, hogy már nem csak te, hanem ketten éreznétek rosszul magatokat...
Írtam, hogy nem hisztizek, ha beteg vagyok. Foglald le magad. Mi lenne ha nem lenne párod és nem lenne kit hazarendelni?
Ebből a hozzászólásodból már értem miért talált jobb elfoglaltságot a barátod, már ne haragudj.
No,én 4 fal között élek már 4 éve,mert egyedül vagyok mint az ujjam.És már csak azért nem unatkozom,mert megszoktam a herevakarást.Kibírod ezt a lázas állapotot,másnak sokkal rosszabb.
Egyébként én valószínű elmennék ilyenkor a barátnőmhöz...
Minek teszel fel kérdést, ha csak olyan választ vársz, ami neked tetszik? Ezek szerint akkor ezt a választ adhatjuk csak:
De a barátod egy utolsó szemétláda, nem szeret, nem törődik veled, mert ha te szarul érted magad, akkor neki csapot-papot ott kell hagynia és téged ápolgatnia, és lehetőleg ő is zárkózzon be veled a négy fal közé. Ha nem ezt teszi, akkor már nem is érdekled, mert egy önző disznó, szerintem el kellene hagynod, én a helyedben ezen gondolkodnék. Más férfiak ugranak és azonnal felülnek a vonatra, mindegy milyen más programot beszéltek is meg, mert az egyetlen dolog és minden gondolatuk a barátnőjük és semmi más. Az ő életük nem fontos, teljesen alávetik magukat a barátnőjük akaratának, ha kell napokig gubbasztanak az ágyuk mellett, ha a hölyg így kívánja..
Biztos találsz majd ilyen pasit, ha téged boldoggá tesz, hogy valaki olyannal lehetsz, aki folyton a nyomodban van, lesi minden kívánságod és alárendeli magát neked, nincsenek barátai és saját gondolatai, akarata, élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!