Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen egy tökéletes párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy tökéletes párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Ti hogy képzelitek el a tökéletes kapcsolatot?

Kort és neme is írjatok légyszi!

2009. aug. 4. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én kapcsim az tökéletes nagyon boldogok vagyunk nagyon szeretjük egymást tudunk kompromisszumot kötni és mivel együtt élünk így változni is kell egy picit szóval az én kapcsim az tökéletes!31/N
2009. aug. 4. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

tudom, tudom én még fiatalka vagyok...

ami nekem nagyon fontos, hogy mindent meg lehessen beszélni vele, ne csak azért legyen velem mert csinosnak tart, hanem mert kedvel.

16/L

2009. aug. 4. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
82%

Szia,

szerintem egy tökéletes párkapcsolatban a felek tisztelik egymást, sokat beszélgetnek, viccelődnek, vannak közös programjaik, de azért szabad teret is adnak a másik félnek. Kell természetesen még sok türelem, mosoly és szeretet! :)

A mi párkapcsolatunk tökéletes. Ha valamin össze is szólalkozunk, akkor ki-ki elmondja a maga érvét, és én pl nem félek bocsánatot sem kérni, ha valamiért hisztisebb voltam a kelleténél. A párom sokszor mondja, hogy szeret, és ki is mutatja minden nap, hogy imád, hogy tökéletes vagyok neki. Mi sokat poénkodunk, vannak pajzán vicceink is egymás között, de ő szereti a humoromat, és én is az ő stílusát. Tiszteljük egymást, sosem telefonálunk a másikra feleslegesen, hogy "Hol vagy? Mit csinálsz?". De még sorolhatnék sok dolgot, ami miatt egy párkapcsolat tökéletes lehet.

Szép napot!

Mimi 25 L

2009. aug. 4. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:
12:30.. nekem ugyanilyen a kapcsim :O akkor az enyém is tökéletes :)
2009. aug. 4. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!