Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről a próbáról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a próbáról?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel kitaláltuk(vagyis csak én, de most már ő is benne van), hogy a a barátomat próbára tesszük.

egyszerűen, arról van szó, hogy a barátnőm megpróbálja elcsábítani a barátomat és bízom benne, hogy nem enged neki.

szerintetek ha megcsalna, akkor az azt jelentené, hogy nem szerelmes belém, csak szexre kellek neki?

2009. aug. 4. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Van neked erre bármi okod? Ha a barátod ismeri a barátnődet, akkor esélytelen,hogy a végén ne derüljön ki a dolog. Én biztos nem állnék szóba jó ideig a pasimmal, ha ilyet tenne velem. Bizalom, mond ez a szó valamit?

Ha megcsalna akkor az azt jelenti, hogy nem szeret, vagy nem szeret eléggé, vagy nem képes ellenállni a csábításnak. Neked kell tudni, melyik igaz.

2009. aug. 4. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Hát veszélyes játék!

Én anno 18( fiú) voltam, amikor a barárnőmnek azt mondam, hogy tegyünk úgy mintha szakítottunk volna ( egy buli alkalmával) a haveromait is " beetettem" ezzel a dumával. Ő rögtön elkezdett nyomulni a barátnőmre. A vége az lett, hogy a csajommal tényleg szakítottunk és hozzá ment a haveromhoz!

Utólag derült ki hogy a haver csak azért nem nyomult addíg, mert a haverságot fontosnak tartotta!

Nah én így jártam.

2009. aug. 4. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha rájön a játékra akkor elég kellemetlen dolgok sülhetnek ki belőle :). Amúgy meg egy kapcsolat alapja a bizalom.
2009. aug. 4. 10:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Jaj de hülye vagy. Egyrészt veszélyes játék, másrészt, ha kiderülne hogy ez csak egy próbatétel volt, lehet hogy nagyon megharagszik majd rád a pasid. (én is megharagudnék) Én azt tanácsolom, próbálj meg bízni benne! Nyilván azért van veled, mert vonzódik hozzád, akar téged, jó neki veled lenni. Ez miért annyira hihetetlen? Nem gondolod, hogy iszonyú gyerekes viselkedés amit te művelsz? Én, mint említettem, megharagudnék rád nagyon a pasi helyében, de egyben ki is röhögnélek hogy ilyen kis játszmákon agyalsz, és nincs jobb dolgod.
2009. aug. 4. 10:17
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

omg. ha lefekszik veled... nyilván szeret.. és mivan ennyire félsz? akk kérdezd meg.. szeretsz ba**zd?

bocsi.

2009. aug. 4. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:

A többiek már nagyjából mindent leírtam, én csak egy kis kiegészítést tennék:

ha ismeri egy kicsit is a női nemet a barátod, akkor tudná, hogy a barátnődnek fontosabb a barátságod, mint hogy egyszer lefeküdjön vele. Szóval valószínű kapásból levágná a dolgot.

(Van kivétel persze, ha azok lennétek, akkor a "Maúnikába" majd látunk benneteket is előbb utóbb :P)

2009. aug. 4. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát erre csak azt tudom mondani, amit tegnap mondott barátnőm.

Ne kísértsd a sorsodat...

2009. aug. 5. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!