Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen programokat csinálhatnánk a párommal?
már 2 és fél éve együtt vagyunk, és most értem el odáig, hogy belátom hogy kicsit megpunnyadt a dolog. össze akarunk majd költözni, de csak ha találtam magamnak melót, ami nem igazán megy :( így hétvégente tudunk csak találkozni. én ezt elég nehezen viselem, nagyon szoktam mindig várni a szombatot, viszont mostanság mindig az van hogy fekszünk és tv-t vagy filmet nézünk. persze az is jó, hoyg ott fekszek mellette nyugiba, és filmet nézünk. csak hogy ő úgy szeret filmezni hoyg akkor kb meg se szólalunk, szóval egyedül is nézhetném.
sajna most anyagilag nem is állunk túl jól, szóval nem tudom hova menjünk , mit csináljunk. ha van pénzünk, akkor szoktunk menni pizzázni, fagyizni, ilyesmi. de a pénz nem minden, és szerintem anélkül is érezheti jól magát az ember. csak kifogytam az ötletekből.
sok közös van bennünk, mindketten szeretünk sétálni, és szeretjük a régi fajta társasokat. de elég rossz környéken lakok, és tegnap is elmentünk sétálni, leültünk egy padra, aztán észrevettük, hogy 3 roma csávó les minket egy bokorból... -.-
a társas már uncsi, mindet tudjuk kívülről.
VALAMI ÖTLET?
netes játék is lehet legvégső esetben, de olyan, amivel ketten lehet játszani.
értelmetlen válaszokat nem kérek:)
ha ez számít: én 20L a párom 21 éves
nem lehet hogy te ilyen anyuci kicsi fia-lánya lehetsz? (pontosan nemtudom eldönteni mi is vagy te :D )
nagyon úgy tűnik :) már pénzével én is tudok ám veretni kicsikém :)
az anyámat vetted szádra, és én cserébe szép napot kívántam neked, tessék, mindenki láthatja:
Artiglia
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 16:15
Az üzenet szövege: Nem szívem, az én fajtám sosem fog a híd alatt kikötni, de a tiéd igen :)
Legyen csodás napod, bár olyan szép sosem lesz, mint az enyém :D
Na kitört a parasztlázadás vagy felkelés :D
Artiglia, te próbáltál segíteni az elején, de hiába. Ezek a lények olyan primitívek, hogy úgysem értik. Csak az irigység szól belőlük, ne haragudj ezért rájuk! Nekünk volt gyerekszobánk és nem az utcán nőttünk fel, mint a gaz. Sajnos ez jellemző Magyarországra. És most nem a munkanélküliségről beszélek, hanem a viselkedésről. Az emberek ostobák és irigyek, gyűlölik egymást és csak akkor fognak össze, ha valakit bántani kell. Szégyen gyalázat mindannyiótok!
Artiglia válasza:
még jó idő van, elmehettek kirándulni és piknikezni is. állatkertbe, moziba, vagy csak felültök egy buszra és elmentek egy másik városba sétálni-körülnézni, vagy süssetek-főzzetek együtt előtte a bevásárlást is közösen csinálhatjátok. sajnos egyik sem ingyenes, de nem is olyan vészes.
ha viszont nem ragaszkodtok ahhoz, h csak kettesben legyetek, akkor találkozzatok a barátaitokkal és együtt lehet játszani,vagy bármi mást.
A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/35 ma 13:55 Privát üzenet
mondjuk ezzel
Artiglia válasza:
hát egy kissé körülményes vagy, és úgy tűnik, valamiért semmi nem jó.
azt mondod, hogy azért megy hozzád a barátod mindig, mert neked nincs pénzed buszra. ha így is-úgy is a barátod buszozik (tehát ő veszi a jegyet) akkor egyszer adja neked oda a pénzt és következő hétvégén te tudsz menni hozzá. az jobb környék, több lehetőséggel.
de mondom, nekem nagyon úgy tűnik, hogy neked nem jó semmi, ezért találsz kifogást mindenre
A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/36 ma 14:05 Privát üzenet Ez a te válaszod.
és ezzel is próbáltam segíteni, de semmi nem felelt meg a kisasszonynak...
én (és többen mások is) normális emberi hangon próbáltam segíteni, de semmi nem felel meg, csak a kifogás.
hát akkor urambocsá' le van sz.rva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!